Home Retete Articole Blender Forum Contact

Retete culinare


Echipa Gastronomicus va pune la dispozitie o noua carte de bucate online, intr-o prezentare grafica deosebita. Insa asta nu e tot. Pe langa retete culinare, echipa noastra incearca, prin intermediul articolelor pe teme gastronomice, sa raspunda cerintei tot mai mari de informatii despre alimentatie, chimia gustului si a ingredientelor
Reteta zilei
....

stridii cu ciuperci
poze nunta


AddThis Social Bookmark Button

Autor: Gastronomicus
Masa de pranz

Secolul XX a fost secolul vitezei, secolul XXI se desfasoara sub dominatia informatiei. Informatia te obliga sa iei decizii, multa informatie inseamna multe decizii si cum timpul are aceeasi masura, trebuie sa le luam...repede.
Nu avem timp, toata viata noastra este o goana, totusi sunt lucruri importante pe plan personal pe care nu avem voie sa le neglijam, pentru ca de ele depinde sanatatea .
Vremea mesei de pranz o petrecem la serviciu. Ce alegere sa facem pentru a furniza organismului ce are nevoie si sa ne simtim si bine dupa ce mancam?
Multi nutritionisti recomanda pentru pranz salatele. Sunt sanatoase, hranitoare si usor de procesat de catre organism. Mai mult, permit combinatii extrem de variate de alimente, care pot satisface toate gusturile si capriciile. Sunt salate de sezon sau salate pe care le putem prepara in orice perioada a anului. Din fericire, se pot adapta oricarei diete si pot raspunde multor probleme de sanatate. Siteul nostru va ofera multe optiuni, pe care le-am imbogatit de curand cu cateva retete interesante. Daca mai adaugati si imaginatia dumneavoastra, veti avea parte de pranzuri sanatoase si deosebite. Cateva sfaturi puteti gasi in “Pentru sanatate”, pe siteul www.biologicus.ro
Sa aveti pofta si grija de sanatatea dumneavoastra!
Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions