Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: bors,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3   4  

Bors de ciuperci
Morcovul si patrunjelul se curata, se spala, se dau prin razatoarea de zarzavat. Se pun la fiert cu apa impreuna cu ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este gata fiert, se strecoara si in zeama de zarzavat obtinuta se pune orezul, ciupercile curatate, spalate si taiate felioare subtiri si sare. Se

Bors pescaresc (oceanic)
Borsul se fierbe, se oparesc rosiile si se cojesc, se toaca zarzavatul si se caleste sau se pune la brezat. Il recomand seara, intre 17-19. Neaparat ardei iute proaspat sau murat, mamaliga si galuste din gris, cartofi fierti in coaja si orez etc drept garnitura

Bors cu carne de berbec
Carnea se curata de pielite, se taie bucati care se freaca cu lamaie, se pun la fiert in apa cu sare, se spumeaza cat este necesar, apoi se pune zarzavatul de supa taiat feliute si ceapa tocata marunt. Ceapa verde se toaca marunt, se caleste in ulei si se adauga la bors. La sfarsit se pune borsul de

Bors de cartofi I
Ceapa se toaca marunt, zarzavatul de supa se taie julien si se calesc impreuna in ulei. Se sting cu apa, se sareaza, se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba. Cand cartofii sunt fierti, se pune borsul de putina fiert separat si se potriveste inca o data gustul de sare. La sfarsit se

Bors de dovlecei
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga zarzavatul de supa taiat rondele si se calesc impreuna, pana ce zarzavatul s-a inmuiat. Se stinge cu apa, se adauga sare si se pune la fiert. Cand legumele sunt fierte, se adauga orezul fiert separat, rosiile ce au fost curatate de coaja si


Bors de iepure I
Carnea de iepure, dupa ce a fost tinuta 24 ore intr-un bait, se taie bucati si se pune la fiert in apa cu sare. In timpul fiertului se spumeaza atat cat este nevoie. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga zarzavatul de supa taiat julien si se calesc impreuna, se sting cu supa, se pun

Bors de vitel
asele de vaca se sparg, se pun la fiert in apa cu sare si se spumeaza cat este necesar. Se lasa sa fiarba patru ore si se strecoara supa. Carnea de vitel se taie bucati, se pune in supa de oase si se da vasul la foc. Dupa ce a fiert doua ore, se adauga zarzavatul de supa taiat rondele si ceapa

Bors de miel
Intr-un vas mare se fierbe orezul timp de 15 minte dupa care se adauga mielul si organele. Se lasa la foc 30 de minute timp in care se ia constant spuma. La final se bat ouale si adauga impreuna cu borsul si verdeata.

Ciorba de salata verde
Salata se spala sub jet de apa, pentru a indeparta pamantul si restul de impuritati. Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se toaca marunt. Intr-o tigaie se calesc ceapa si usturoiul. Se pregateste un vas in care se pun ceapa si usturoiul calite si se completeaza cu aproximativ un litru

Ciorba de loboda
Cepele se curata, se spala si se toaca marunt. Morcovii si telina se curata de coaja, se spala si se dau pe razatoare.Se pun legumele la fiert in apa clocotita si cand s-au inmuiat se adauga ardeii curatati, spalati si taiati in cubulete. Frunzele de loboda se curata si se spala. Se presara orezul


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions