Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: branza,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3   4   5   6   7  

Aperitiv Ligia
Mod de preparare Se bat tare albusurile ssi se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat, apoi se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt .Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hirtie

Clatite de ou
Mod de preparare Se bate oul ca si pentru omleta si se toarna, ca o clatita, in tigaia in care s-a incins o lingurita de ulei. Cand e aproape gata se unge clatita cu branza topita, ketchup-ul si apoi se presara deasupra celelalte ingrediente, dupa care se ruleaza, cu grija sa nu se rupa, ca o

Muffins sarate
Mod de preparare Se rade marul si telina. Se amesteca cu faina, praful de copt si alunele. Uleiul untul si zerul se freaca bine apoi se amesteca cu oul. Se incorporeaza usor restul ingredientelor. Se condimenteaza cu sare, piper si patrunjel verde tocat. Se umplu formele de muffins pe jumatate si

Pasta picanta de branza de oaiecu chimen
Se amesteca untul cu boiaua si chimenul pisat.Ceapa se da pe razatoare si se adauga pastei din unt, boia si chimen.La sfarsit se adauga si branza . Componentele se amesteca pana se btine o pasta omogena.

Pasta de ou
Ouale se fierb tari.Dupa fierbere se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se sfarama, la fel si branza. Intr-un castron se pune untul la care se adaugabranza si galbenusurile sfaramate.Ingredientele se amesteca pana se obtine o pasta omogena.La aceasta pasta se poate adauga optional sare


Alivanca moldoveneasca
Malaiul se opareste cu lapte fiert. Branza de vaci se freaca cu 50 g zahar si ouale, pana ce se obtine o pasta omogena. Se amesteca cu malaiul oparit, se adauga 100 g smantana, 80 g unt, sare si praf de copt. Se unge o tava cu restul untului, se toarna compozitia intr-o tava si se coace in cuptor,

Aluat fraged cu branza de vaci
Branza de vaci se amesteca cu untul, pana ce se obtine o crema omogena. Se adauga faina si putina sare, se framanta si se intinde o foaie. Se foloseste la placinta cu fructe, cu crema etc.

Ardei grasi umpluti cu branza de vaci si unt
Untul se freaca spuma, se adauga branza de vaci trecuta prin sita si se potriveste gustul de sare. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se lasa cateva ore la rece, se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, ce se asaza pe platouri si se decoreaza.

Budinca cu branza de vaci
Grisul se fierbe in lapte impreuna cu 50 g zahar si sare. Dupa ce s-a intarit, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Galbenusurile se amesteca cu restul de zahar, zaharul vanilat, razatura de coaja de lamaie, o lingura de faina si branza de vaci, pana ce se obtine o crema spumoasa. Se amesteca

Budinca de taitei cu branza de vaci
Taiteii se fierb in apa cu sare si apoi se trec printr-un jet de apa rece. Branza de vaci se amesteca cu smantana, grisul fiert in lapte, zaharul, coaja de lamaie rasa, zaharul vanilat, untul, 2 oua si stafidele, iar la sfarsit se amesteca cu taiteii. Se unge o tava cu ulei, se asaza compozitia in


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions