Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: bulion,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  

Caprioara cu ciuperci
Dupa ce a fost marinata, carnea de caprioara se taie bucati si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata, zarzavatul de supa dat pe razatoare si faina, se sting cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se paseaza sosul peste carne si se lasa sa fiarba in continuare.

Chiftelute de peste cu sos de ciuperci
Se scot fileurile pestilor si se trec de doua ori prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata in lapte si stoarsa bine. Se adauga jumatate din cantitatea de ceapa tocata marunt si calita in ulei, o legatura de verdeata tocata, ouale, piperul si sarea si se amesteca bine. Se formeaza

Ciuperci umplute cu verdeata I
Se aleg ciuperci cu palarii mari, se taie cozile, se spala in mai multe ape, apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se presara cu putina sare. Verdeata, ceapa, usturoiul si cozile ciupercilor se toaca marunt, se calesc in ulei, se presara pe deasupra o lingura de faina, sare si piper si se calesc

Cotlet de mistret cu ciuperci
Cotletul de mistret, dupa ce a fost marinat, se taie in portii, se condimenteaza cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste zarzavatul de supa dat pe razatoare si ceapa tocata. Se stinge cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se paseaza

Iepure cu ciuperci
Carnea de iepure se taie in portii si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste zarzavatul de supa taiat rondele si ceapa tocata, se sting cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fierba 30 min. Se paseaza sosul peste bucatile de carne, se adauga ciupercile ce au fost taiate julien si calite in


Mancare de miel cu legume
Carnea de miel se curata de pielite, se portioneaza, se sareaza, se prajeste in ulei si se scoate pe un platou. In uleiul ramas se caleste ceapa verde taiata marunt, arpagicul curatat dar netaiat, morcovii, albitura si telina taiate julien, se adauga apa si se lasa sa fiarba circa 30 min. Separat se

Pui cu ciuperci
Puiul se taie in bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se calesc ciupercile taiate julien, se sting cu bulion desfacut in apa, se potriveste gustul cu sare si piper, se adauga carnea si se lasa sa fiarba 15 min. Se curata rosiile de pielite si seminte, se taie cuburi, se adauga

Sos Casandra
Ciupercile se oparesc, se scurg si se calesc in margarina, se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat impreuna cu sunca. Se adauga sosul brun, o lingura de bulion de tomate, piper si putina sare si se mai fierbe 5 min. La sfarsit se pune asmatuiul si tarhonul oparit si tocat. Se

Sos de ciuperci (cu vin) V
Ceapa se da pe razatoare, se caleste in unt, se adauga ciupercile oparite, scurse si taiate julien si se calesc impreuna, pana ce ciupercile sunt moi. Se stinge cu vin amestecat cu supa de oase si o lingura de bulion si se lasa sa fiarba 20 min. Separat, se incalzeste restul de unt, in care se

Sos de ciuperci (cu vin) VII
Morcovii se rad pe razatoare, ceapa se toaca marunt si se calesc impreuna in unt. Se adauga faina, se stinge cu 350 ml supa se oase, se lasa sa fiarba 30 min. si se paseaza printr-o sita sau mot. Ciupercile se taie julien, se calesc in restul de unt, se sting cu restul de supa de oase si se amesteca


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions