Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: cascaval,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3   4   5   6   7   8  

Aperitiv Ligia
Mod de preparare Se bat tare albusurile ssi se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat, apoi se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt .Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hirtie

Barcute din oua
Mod de preparare Ouale se fierb tari. Se curata de coaja, dupa ce au fost tinute putin in apa rece, apoi se taie in doua. Intre timp, se face un amestec din galbenusuri, maioneza, sprot (sau sunca taiata cubulete). Se umplu ouale. Cascavalul se taie felii, sub forma triunghiulara. Se infige pe

Bruscheta
Mod de preparare Se taie painea in doua pe diagonala si fiecare parte se unge cu unt. Separat pieptul de pui facut la rotisor se taie in cubulete mici (un pui cumparat gata facut). Separat se taie rosiile in cubulete mici (7 rosii nu foarte mari), 8 catei de usturoi taiati foarte marunt, frunze de

Chec aperitiv
Mod de preparare Se bat 4 oua cu telul(mixer)se adauga cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, smintina, faina, piperul si se omogenizeaza. Tava de chec se tapeteaza cu ulei si faina, se pune jumatate din compozitie, se adauga ouale fierte taiate jumatati si se pune restul de compozitie. Se pune

Chec aperitiv - deosebit
Mod de preparare Se freaca margarina, se incorporeaza faina si ouale si se subtiaza cu vin. Se adauga sunca si maslinele, praful de copt stins, si la sfirsit cascavalul. Se tine la cuptor 50 minute.


Clatite cu spanac si cascaval
Mod de preparare Frunzele de spanac se oparesc si se lasa la scurs. Se amesteca cu cascavalul, ou, sare si piper. Se umplu clatitele, se ruleaza si apoi se taie in doua. Se infasoara jumatate din clatite in piept ardelenesc si se aseaza in cratita in picioare, alternind cu clatite neinfasurate. Se

Clatite cu spanac si cascaval
Mod de preparare Frunzele de spanac se oparesc si se lasa la scurs. Se amesteca cu cascavalul, ou, sare si piper. Se umplu clatitele, se ruleaza si apoi se taie in doua. Se infasoara jumatate din clatite in piept ardelenesc si se aseaza in cratita in picioare, alternind cu clatite neinfasurate. Se

Broasca Testoasa
Mod de preparare Cartofii se fierb cu coaja, deasemenea se fierb si oule si pieptul de gaina. Ciupercile se taie felii si se incing cu ulei si ceapa. Salata se prepara pe straturi. Intre straturi se presare putin sare si maoinez. 1 strat - se dau prin razatoare cartofii 2 - ciupercile 3 - ouale

Pulpe de pui gratinate
Pulpele de pui se condimenteaza, se adauga putin ulei si se introduc la cuptor timp de 20 minute. Din pesmet se formeaza o pasta, adaugand untul, frunzele de telina taiate fin, ulei de masline, usturoi pisat si condimente. Cand pulpele de pui sunt gata se adauga peste ele pasta omogena de pesmet

Pasta de cascaval
Cascavalul se rade dupa ce in prealabil a fost curatat de coaja. Dupa raderea cascavalului, se bate spuma untul. Intr-un vas se pune untul batut spuma, adaugandu-se treptat cascavalul ras, boia si optional piper.


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions