Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: fasole,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3   4   5   6  

Antricot de vaca cu legume
Antricotul se taie felii lungi, cate una la o portie, se bat putin cu un batsnitel, se sareaza si se prajesc in ulei, rumenindu-se pe ambele parti. Se adauga apa si se lasa sa fiarba o ora sub capac. In uleiul ramas se caleste faina si ceapa tocata marunt. Se stinge cu apa, se adauga smantana si se

Ciorba de berbec
Carnea de berbec se curata de pielite, se spala in mai multe ape, se taie bucati, se pune la fiert in apa cu sare si se spumeaza cat este nevoie. Dupa ce carnea a fiert doua ore, se adauga zarzavatul de supa taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei, ardeii grasi taiati julien si fasolea verde

Miel cu fasole verde
Carnea de miel se curata de pielite si grasime, se taie in bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste faina, se adauga ceapa tocata si se calesc impreuna cateva minute. Se stinge cu bulion desfacut in apa, se lasa sa fiarba 30 min., se paseaza sosul printr-o sita sau

Pui cu fasole verde
Puiul se curata, se parleste la o flacara, se spala, se sterge, se taie in bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste faina si ceapa tocata marunt, apoi se stinge cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se paseaza sosul prin sita, se pun bucatile de carne in

Salata de fasole verde
Fasolea verde se curata (se rup capetele si se scot atele) si se pun lafiert in apa cu sare Dupa ce a fiert se scurge apa si se lasa sa seraceasca Se presara un sos din ulei otet subtiat cu apa sau zeama delamaie mujdei si sare se toarna peste fasole si se amesteca usor Lasfarsit se


Salata de cartofi cu verdeturi II (din Oltenia)
Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se taie cuburi. Fasolea se rupe in bucati cu lungimea de 3-4 cm si se fierbe in apa cu sare. Ridichile de luna se taie feliute. Ceapa verde, usturoiul verde, patrunjelul verde si mararul verde se toaca marunt. Se amesteca totul si se adauga sare, ulei

Salata de cod
Morcovii, telina si ceapa se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert 45 min. se aduga pestele, care se fierbe 15 min., se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca, se dezoseaza si se rupe in bucati mici. Morcovii si telina se scot din apa si se taie cuburi. Cartofii se fierb in apa cu sare, se

Salata de fasole alba cu heringi
Fasolea alba se fierbe, schimbandu-se in timpul fierberii 3-4 ape, apoi se scurge printr-o strecuratoare. Ceapa se taie pestisori si se pune la fiert in otet subtiat cu apa. Se adauga sarea si boabele de mustar si se fierb impreuna circa 10 min. Heringii se curata, se scot fileurile si se taie

Salata de fasole alba I
Fasolea alba se fierbe, schimbandu-se intimpul fiertului 3-4 ape. In ultima apa se pune si sare. Dupa ce fasolea a fiert, se scurge si se adauga uleiul. Ceapa se taie felii, se sareaza, se lasa sa stea o ora, se clateste cu apa, se scurge si se adauga la fasole impreuna cu otetul, subtiat cu apa,

Salata de fasole alba II
Fasolea alba se fierbe, schimbandu-se 3-4 ape, se scurge si se adauga uleiul. Ceapa se taie pestisori si se fierbe timp de 10 min. in otet subtiat cu apa, in care s-a pus putina sare si foile de dafin. Se ia de pe foc, se toarna peste fasole si se potriveste gustul cu sare si piper.


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions