Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: ficat,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3   4  

Oua umplute cu ficat
Mod de preparare Se fierb ouale tari si se pregatesc pentru umplut. Se prajeste inabusit ficatul fara sa se usuce si se trece prin sita sau se farimiteaza cu furculita. Se taie in doua in lungime si se separa albusul de galbenus. Se freaca ficatul farimitat cu untul si cu galbenusurile pina ce

Oua umplute cu ficat 2
Mod de preparare Se fierb ouale tari, se curata, se taie in doua pe lungime. Galbenusurile se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare fiert sau pate de ficat. Se adauga untul proaspat si se freaca mereu. Se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile si se asaza pe platou

Drob de miel 1
Maruntaiele se fierb in apa cu sare dupa ce au fost spalate si curatate temeinic inainte. In timpul asta painea se inmoaie in lapte si jumatate din oua se fierb tari. Se separa albusurile de galbenusuri de la ouale ramase. Galbenusurile se adauga la compozitie impreuna cu ceapa si mararul tocate

Pasta de ficat cu ciuperci
Ficatul se curata de pielite si vine, se taie bucati si se opareste. Ceapa se toaca marunt, se caleste in untura, se adauga ficatul si se prajeste sub capac. Ciupercile se curata, se fierb 15 min., se lasa sa se scurga, se taie straifuri si se calesc in 50 g unt. Se amesteca ficatul cu ceapa si

Pui umplut Albufera
Puii se curata, se spala, se scot oasele de la piept prin taietura prin care s-au scos intestinele. Ciupercile se curata, se taie straifuri si se calesc in unt, se adauga ficatul de pasare tocat, sarea, piperul si orezul si se calesc impreuna circa 20 min. Se stinge cu 300 ml de apa si se da orezul


Pulpa de miel umpluta
Se scoate osul din pulpa de miel, se despica pulpa pentru a-i mari suprafata, se bate cu un batsnitel si se condimenteaza cu sare si piper. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga ficatul oparit si tocat marunt, ciupercile fierte si taiate julien. Se lasa sa se raceasca, se adauga

Budinca cu ficat de vaca
Se curata ficatul de pielite, se opareste bine, se taie in bucati si se trece prin masina de tocat. Ceapa se toaca marunt, se caleste in unt, se adauga ficatul si se calesc impreuna, apoi se lasa sa se raceasca. Galbenusurile se freaca cu 100 g unt, se adauga franzela inmuiata in lapte si stoarse

Clatite cu ficat
Din faina, lapte, sifon, oua si sare se prepara o coca de clatite, care se lasa sa se odihneasca 30 min., apoi se fac foile de clatite. Ceapa se toaca si se caleste in ulei, se adauga ficatul oparit si taiat in bucati mici si se calesc impreuna, sub capac, pana ce ficatul este gata. Se ia vasul de

Drob de miel
Ficatul si plamanii de miel se spala si se fierb in apa cu sare. Se lasa sa se racesca si se trec de doua ori prin masina de tocat. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga maruntaiele si se prajesc, amestecandu-se tot timpul cu o paleta. Se lasa sa se racesca, se adauga cimbru pisat,

Ficatei de pasare in aspic
Ficateii de pasare se curata de fiere si pielite si se fierb 10 min. in apa cu sare si o foaie de dafin. Se strecoara, se lasa sa se raceasca, se asaza in forme pentru aspic, se decoreaza cu felii de morcov si patrunjel fierte si taiate cu un dispozitiv de taiat ornamental legumele. Se incalzeste


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions