Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: marar,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  

Drob din pate si ciuperci
Mod de preparare Se fierbe orezul si se strecoara, ceapa se caleste putin in ulei, mararul se toaca fin, ciupercile si gogosarul se taie si ele cit mai marunt. Se amesteca pateul cu cipercile, gogosarul, orezul, mararul cele 3 oua crude, sare si piper dupa gust. Se unge cu ulei si se tapeteaza cu

Oua umplute cu brinza de oaie
Mod de preparare Se fierb ouale tari, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron si se freaca bine cu untul, adaugind si un galbenus crud, brinza si sarea. Cu aceasta pasta se umplu jumatatile de albus, se presara cu marar

Pasta de urda cu marar
Intr-un vas se pun urda si smantana. Acestea se vor amesteca pana la obtinerea unei paste omogene. La aceasta pasta se adauga mararul tocat marunt si sare dupa gust. De asemenea se mai poate adauga busuioc, acesta conferindu-i pastei un efect tonic.

Pui cu sparanghel
Puiul se va taia bucati, se aseaza intr-un vas cu capac, se condimenteaza si se introduce la cuptor 15 minute, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, sparanghelul, sucul de rosii, usturoiul si se mai tine la cuptor inca 15 minute

Bors de ciuperci
Morcovul si patrunjelul se curata, se spala, se dau prin razatoarea de zarzavat. Se pun la fiert cu apa impreuna cu ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este gata fiert, se strecoara si in zeama de zarzavat obtinuta se pune orezul, ciupercile curatate, spalate si taiate felioare subtiri si sare. Se


Vinagrete
Se toaca marunt toate ingredientele se pun intr-un castron se adauga uleiul otetul si sarea se amesteca pana incepe sa isi lase o apa. Se da la rece pt. 10 minute.

Drob de miel 1
Maruntaiele se fierb in apa cu sare dupa ce au fost spalate si curatate temeinic inainte. In timpul asta painea se inmoaie in lapte si jumatate din oua se fierb tari. Se separa albusurile de galbenusuri de la ouale ramase. Galbenusurile se adauga la compozitie impreuna cu ceapa si mararul tocate

Sos de ciuperci I
Ciupercile se taie julien, se calesc in 50 g unt si se lasa sa fiarba in zeama lor. Restul de unt se infierbanta, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu supa de oase, se adauga ciupercile, sare si cateva fire de marar tocat marunt. Se lasa sa fiarba circa 15-20 min., se adauga

Ardei grasi umpluti cu branza de vaci si unt
Untul se freaca spuma, se adauga branza de vaci trecuta prin sita si se potriveste gustul de sare. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se lasa cateva ore la rece, se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, ce se asaza pe platouri si se decoreaza.

Bors de dovlecei
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga zarzavatul de supa taiat rondele si se calesc impreuna, pana ce zarzavatul s-a inmuiat. Se stinge cu apa, se adauga sare si se pune la fiert. Cand legumele sunt fierte, se adauga orezul fiert separat, rosiile ce au fost curatate de coaja si


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions