Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: morcov,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24  

Bulgarasi de conopida cu sote de morcovi
Mod de preparare Conopida se spala si se desface Ón floricele cu putin mai mari decit o nuca si se lasa la zvintat. Separat, intr-un vas de palstic se pregateste o compozitie asemanatoare celei pentru clatite adica un ou se amesteca cu faina si se dilueaza trepat cu apa minerala, se adauga o ceasca

Cima alla genovese
Mod de preparare Se taie legumele fisii si se calesc in ulei la foc mare, cu sare si piper pina se inmoaie (5 minute). Intr-un vas se bat ouale cu sare si piper dupa care se adauga brinza si se bat bine. Se adauga si ouale peste legume si se lasa pina se intaresc, la fel ca la omleta

Pui umplut
Puiul se dezoseaza cu ajutorul unui cutit mic cu varful ascutit, incepand de la sira spinarii si urmarind oasele, pana se ajunge la piept; se scoate cosul pieptului apoi se trece la scoaterea oaselor de la pulpe. Dupa dezosare se adauga umplutura formata din carnea tocata, ciuperci, morcov taiat

Bors de ciuperci
Morcovul si patrunjelul se curata, se spala, se dau prin razatoarea de zarzavat. Se pun la fiert cu apa impreuna cu ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este gata fiert, se strecoara si in zeama de zarzavat obtinuta se pune orezul, ciupercile curatate, spalate si taiate felioare subtiri si sare. Se

Cottage pie
Piure-ul de cartofi: Cartofii se curata si se fierb. Se scurge apa. Se adauga laptele si se smesteca cu mixerul. Se adauga oul si untul. Se amesteca cu mixerul. Se adauga patrunjelul, maslinele si usturoiul. Sare, piper. Se da la o parte.


Wok cu salam tip Parizer
Se taie salamul feliute si se prajeste (nu prea tare). Se pune intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga grasimea in exces. Se taie legumele in bucatele si se prajesc pentru citeva minute. Se adauga ketchup, soia, apa si miere si se lasa sa fiarba 1-2 minute. Se adauga sare, piper si salamul

Salata mexicana
Se fierbe separat pieptul de pui, se lasa la descongelat legumele, ardeiul gras si rosiile se spala si se taie cubulete. Varza se spala si se toaca si ea marunt. Piepul de pui, fiert si dezosat in prealabil, se toaca cubulete mici. Totul se amesteca cu maioneza, se sareaza si pipereaza dupa gust.

Salata cu piept de pui si porumb
Carnea de pui se fierbe si se taie feliute, apoi se amesteca intr-un castron cu porumbul, morcovul ras (pe razatoarea mare), castravetii murati taiati felii subtiri si cascavalul (ras sau taiat felii). Se adauga zeama de lamiie, uleiul, sarea si piperul, dupa gust. Compozitia se aranjeaza pe frunze

Salata ucraineana
Se dezoseaza pestele [macrou sau dupa preferinta]se taie felii si se asaza pe un platou legumele, in straturi, deasupra pestelui. Leguemle sint fierte in prealabil si date pe razatoare. Pentru colorit, se asaza astfel: sfecla rosie, cartofi, morcovi. Dupa ce se aranjeaza legumele se presara

Chiftelute de peste cu sos de ciuperci
Se scot fileurile pestilor si se trec de doua ori prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata in lapte si stoarsa bine. Se adauga jumatate din cantitatea de ceapa tocata marunt si calita in ulei, o legatura de verdeata tocata, ouale, piperul si sarea si se amesteca bine. Se formeaza


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions