Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: patrunjel,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27  

Aperitiv special
Parizerul se da prin masina de tocat si se amesteca cu 100 g de unt. Din aceasta compozitie se face o foaie, ca la rulada, care se intinde pe celofan. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 100 g unt si se intind peste foaia de parizer. Albusurile fierte tari se taie patratele marunte si se pun peste unt;

Bulgarasi de conopida cu sote de morcovi
Mod de preparare Conopida se spala si se desface Ón floricele cu putin mai mari decit o nuca si se lasa la zvintat. Separat, intr-un vas de palstic se pregateste o compozitie asemanatoare celei pentru clatite adica un ou se amesteca cu faina si se dilueaza trepat cu apa minerala, se adauga o ceasca

Conopida cu oua
Mod de preparare Se fierbe conopida intreaga. Cind este gata, se scurge de apa, se asaza pe o farfurie intinsa, incalzita si se presara cu ouale tocate foarte marunt si patrunjel verde. Separat, intr-o tigaie, se prajeste pesmetul in unt si se toarna deasupra conopidei.

Frittata (omleta) cu dovlecei
Mod de preparare Intr-o tigaie, la foc moderat se pune jumatate din ulei, iar cand este destul de incins se pun dovleceii. Se lasa cateva minute, dupa care se adauga usturoiul, patrunjelul, busuiocul si semintele de pin. Se mai lasa pe foc aprox. 5 minute (pana cand dovleceii sunt patrunsi). Intr-o

Oua umplute cu pasta de unt
Mod de preparare Se fierb 6 oua tari, in apa clocotita, timp de 10 minute. Se scurge apa in care au fiert si se acopera cu apa rece. Cind ouale sint reci se taie in jumatate pe lung cu un cutit foarte ascutit. Se scot ouale din coaja cu ajutorul virfului de cutit si se toaca foarte marunt. Se pun


Oua umplute cu verdeata
Mod de preparare Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua pe lung dupa ce s-au racit. Se scot galbenusurile, astfel incit sa nu se rupa albusul, se pun intr-un castron si se freaca bine cu untul. Se adauga patrunjel, sarea si piperul si se umple fiecare albus cu pasta obtinuta. Se presara

Rosii umplute cu pasta de oua
Mod de preparare Se aleg rosii proaspete si tari, se spala, li se taie un capacel si se golesc de miez, apoi se pun la scurs cu gura in jos. Se fierb 6 oua tari, se cojesc, se toaca marunt si se amesteca cu mustarul, 2 linguri de maioneza, sare, piper si patrunjel. Cu aceasta compozitie se umplu

Exotica cu carne
Mod de preparare Intr-o cratita se fierbe si se teie cubulete mici. Ouale se fierb pina devin tari, se curata de coaja si se taie cubulete deasupra carnii. Ananasul se scurge de suc si se taie cuburi de doua ori mai mari decit ouale si carnea, in acelasi vas, unde se mai adauga patrunjelul taiat

Pui umplut
Puiul se dezoseaza cu ajutorul unui cutit mic cu varful ascutit, incepand de la sira spinarii si urmarind oasele, pana se ajunge la piept; se scoate cosul pieptului apoi se trece la scoaterea oaselor de la pulpe. Dupa dezosare se adauga umplutura formata din carnea tocata, ciuperci, morcov taiat

Bors de ciuperci
Morcovul si patrunjelul se curata, se spala, se dau prin razatoarea de zarzavat. Se pun la fiert cu apa impreuna cu ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este gata fiert, se strecoara si in zeama de zarzavat obtinuta se pune orezul, ciupercile curatate, spalate si taiate felioare subtiri si sare. Se


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions