Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: peste,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3   4   5  

Bors pescaresc (oceanic)
Borsul se fierbe, se oparesc rosiile si se cojesc, se toaca zarzavatul si se caleste sau se pune la brezat. Il recomand seara, intre 17-19. Neaparat ardei iute proaspat sau murat, mamaliga si galuste din gris, cartofi fierti in coaja si orez etc drept garnitura

Tarta sarata
1. Se pun toate ingredientele intr-un castron. Dupa cum doriti.

Salata ucraineana
Se dezoseaza pestele [macrou sau dupa preferinta]se taie felii si se asaza pe un platou legumele, in straturi, deasupra pestelui. Leguemle sint fierte in prealabil si date pe razatoare. Pentru colorit, se asaza astfel: sfecla rosie, cartofi, morcovi. Dupa ce se aranjeaza legumele se presara

Chiftelute de peste cu ciuperci
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Ciupercile se taie julien, se fierb in apa cu sare, se scurg bine, se adauga la ceapa si se calesc impreuna. Pestele se fierbe, se scot fileurile, se amesteca cu ceapa si ciupercile si se trec printr-o masina de tocat. Se adauga sare, piper, verdeata

Chiftelute de peste cu sos de ciuperci
Se scot fileurile pestilor si se trec de doua ori prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata in lapte si stoarsa bine. Se adauga jumatate din cantitatea de ceapa tocata marunt si calita in ulei, o legatura de verdeata tocata, ouale, piperul si sarea si se amesteca bine. Se formeaza


Anghemacht de peste
Pestele se curata, se portioneaza, se condimenteaza cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei fierbinte. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata, se adauga faina ramasa, se stinge cu apa fierbinte si se fierbe circa 30 min. Se paseaza sosul printr-o sita, se potriveste gustul de

Chiftelute de peste I
Pestele se fierbe timp de 10 min. in apa cu sare si se dezoseaza. Ceapa se caleste in ulei, se amesteca cu pestele si se trec impreuna prin masina de tocat. Franzela se taie felii, se inmoaie in apa si se stoarce bine. Verdeata se toaca marunt. Se amesteca pestele cu franzela, verdeata tocata,

Chiftelute de peste II
Se fierbe pestele, se scot fileurile si se trec prin masina de tocat impreuna cu slanina. Franzela se inmoaie in apa si se stoarce bine. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Verdeata se toaca marunt. Se amesteca totul bine, se adauga ouale batute, sare, cimbru, piper si mujdei de usturoi. Se

Chiftelute de peste III
Pestele se curata, se scot fileurile si se dau de doua ori prin masina de tocat impreuna cu morcovii si cartofii. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Din usturoi se prepara un mujdei, iar verdeata se toaca marunt. Se amesteca totul si se adauga ouale, cimbrul, piperul si sarea. Din acesta

Ciorba de peste
Morcovii, patrunjelul si telina se taie julien, ceapa se toaca marunt, se calesc impreuna in ulei, se adauga apa si se lasa sa fiarba circa 30 min. Se potriveste gustul cu otet si sare. Se adauga pestele curatat si taiat bucati si se lasa sa fiarba circa 10 min. La sfarsit se pun rosiile taiate


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions