Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: porc,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3   4   5   6  

Chiftelute cu pireu de cartofi
Se da carnea cruda prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi se amesteca cu apa si sarea pina se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute de marime potrivita, care se fierb in aburi sau in putina apa, acoperite. Se servesc cu pireu de cartofi si salata de ardei copti, cu sare,

Gasca umpluta cu castraveti murati
Gasca curatata si bine spalata,doar cu o deschizatura mica pe abdomen pentru a i se indeparta maruntaiele,se umple cu urmatorul amestec: 500 gr.castraveti murati,taiati felii,pe care am avut grija sa ii punem la desarat in apa rece cu o zi in urma,se amesteca cu ceapa calita usor in ulei.Adaugam

Friptura gratinata
Carnea se taie in felii. Cirnatii se taie in felii si se prajesc pe jumatate. In uleiul ramas se prajesc feliile de carne. Carnea, cirnatii si celelalte ingrediente se pun intr-o tava la cuptor pentru gratinare.

Porc cu usturoi
Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu cimbrul. Se sareaza. Carnea de porc se freaca bine cu zeama de lamaie si sare si se taie bucati mici. Se fierbe carnea in putina apa 20 de minte. Se scoate carnea din apa, se condimenteaza cu amestecul de usturoi si cimbru si se pune intr-un vas de lut. Se

Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
Carnea si slanina se dau prin masina de tocat. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Franzela se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine. Verdeata se toaca marunt. Se amesteca totul si se adauga sarea, piperul si ouale. Se formeaza chiftelute, se trec prin faina si se prajesc in ulei. Ciupercile


Muschi de porc cu ciuperci
Muschiul se taie felii subtiri, se bate cu un batsnitel, se sareaza, se prajeste in ulei si se scoate in alt vas. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, se aduga faina, se stinge cu apa si se lasa sa fiarba 30 min., se paseaza si se toarna sosul peste carne. Ciupercile se taie julien, se

Pasta de ficat cu ciuperci
Ficatul se curata de pielite si vine, se taie bucati si se opareste. Ceapa se toaca marunt, se caleste in untura, se adauga ficatul si se prajeste sub capac. Ciupercile se curata, se fierb 15 min., se lasa sa se scurga, se taie straifuri si se calesc in 50 g unt. Se amesteca ficatul cu ceapa si

Ardei umpluti cu carne
Carnea se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu 100 g ceapa tocata si calita in ulei. Orezul se fierbe separat si se amesteca cu carnea. Se adauga un ou, sare, piper si verdeata tocata si se amesteca bine. Se spala ardeii, se taie capacele, se scot semintele, se umplu ardeii cu

Carnati oltenesti
Carnea de vaca se trece de doua ori prin masina de tocat cu sita deasa, iar carnea de porc se toaca cu satarul. Se amesteca cele doua tocaturi, se pun condimentele si mujdeiul de usturoi. Se umplu matele, se lasa sa se zvante, iar apoi se pun carnatii intr-o afumatoare la un fum cald timp de 2-3

Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
Carnea si slanina se dau prin masina de tocat. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Franzela se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine. Verdeata se toaca marunt. Se amesteca totul si se adauga sarea, piperul si ouale. Se formeaza chiftelute, se trec prin faina si se prajesc in ulei. Ciupercile


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions