Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: smantana,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26  

Pui cu smantana si cartofi la cuptor
Puiul se portioneaza, se adauga 1 lingura de ulei se condimenteaza si se introduce la cuptor timp de 15-20 minute. Cartofii si ceapa se taie cuburi mici si se prajesc pe jumatate, apoi se adauga peste pui. Se mai lasa la cuptor 15 minute, apoi se toarna deasupra smantana amestecata cu faina,

Cicoare scarola cu smantana
Salata se curăță, se spală și se fierbe în apă clocotită cu sare și oțet sau suc de lămâie, timp de cinci minute. Se strecoară și se așează într-o formă, unsă cu unt său margarina; peste aceasta se toarnă smântână, se pun bucățele de unt sau margarina și se dă la cuptor 10-15 minute.

Salata de andive cu pui si sos tartar
Se curăță andivele, se desfac foile și miezul și se pun în salatieră. Peste ele se adaugă carnea de pasăre tocată mărunt, maioneza, sosul tartar, sarea, piperul, zeama de lămâie și smântână, amestecându-se ușor.

Aluat fraged cu smantana I
Faina se amesteca cu smantana, untul si sarea si se framanta, pana ce aluatul se omogenizeaza. Se asaza pe un platou, se acopera si se da la rece timp de 24 ore. Se intinde cu sucitorul, se impacheteaza ca aluatul frantuzesc, se lasa 30 min. la rece si apoi se foloseste. Este bun pentru placinta cu

Antricot de vaca umplut cu ciuperci
Antricotul se taie in felii lungi, care se bat bine cu un batsnitel si se sareaza. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga ciupercile taiate julien si se calesc impreuna, sub capac, circa 15 min. Se condimenteaza cu sare si piper. Costita afumata se taie felii subtiri si se amesteca


Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
Carnea si slanina se dau prin masina de tocat. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Franzela se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine. Verdeata se toaca marunt. Se amesteca totul si se adauga sarea, piperul si ouale. Se formeaza chiftelute, se trec prin faina si se prajesc in ulei. Ciupercile

Cotlet de mistret cu ciuperci
Cotletul de mistret, dupa ce a fost marinat, se taie in portii, se condimenteaza cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste zarzavatul de supa dat pe razatoare si ceapa tocata. Se stinge cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se paseaza

Escalop din carne de caprioara cu ciuperci
Carnea de caprioara, dupa ce a fost marinata, se taie felii, se bate cu un batsnitel, se sareaza, se trece prin faina si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt, se adauga ciupercile taiate julien si se calesc impreuna timp de circa 10 min. la un foc domol. Se stinge cu

Mancare de miel cu legume
Carnea de miel se curata de pielite, se portioneaza, se sareaza, se prajeste in ulei si se scoate pe un platou. In uleiul ramas se caleste ceapa verde taiata marunt, arpagicul curatat dar netaiat, morcovii, albitura si telina taiate julien, se adauga apa si se lasa sa fiarba circa 30 min. Separat se

Muschi de porc cu ciuperci
Muschiul se taie felii subtiri, se bate cu un batsnitel, se sareaza, se prajeste in ulei si se scoate in alt vas. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei, se aduga faina, se stinge cu apa si se lasa sa fiarba 30 min., se paseaza si se toarna sosul peste carne. Ciupercile se taie julien, se


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions