Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: sunca,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3   4  

Barcute din oua
Mod de preparare Ouale se fierb tari. Se curata de coaja, dupa ce au fost tinute putin in apa rece, apoi se taie in doua. Intre timp, se face un amestec din galbenusuri, maioneza, sprot (sau sunca taiata cubulete). Se umplu ouale. Cascavalul se taie felii, sub forma triunghiulara. Se infige pe

Chec aperitiv
Mod de preparare Se bat 4 oua cu telul(mixer)se adauga cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, smintina, faina, piperul si se omogenizeaza. Tava de chec se tapeteaza cu ulei si faina, se pune jumatate din compozitie, se adauga ouale fierte taiate jumatati si se pune restul de compozitie. Se pune

Chec aperitiv - deosebit
Mod de preparare Se freaca margarina, se incorporeaza faina si ouale si se subtiaza cu vin. Se adauga sunca si maslinele, praful de copt stins, si la sfirsit cascavalul. Se tine la cuptor 50 minute.

Cima alla genovese
Mod de preparare Se taie legumele fisii si se calesc in ulei la foc mare, cu sare si piper pina se inmoaie (5 minute). Intr-un vas se bat ouale cu sare si piper dupa care se adauga brinza si se bat bine. Se adauga si ouale peste legume si se lasa pina se intaresc, la fel ca la omleta

Clatite de ou
Mod de preparare Se bate oul ca si pentru omleta si se toarna, ca o clatita, in tigaia in care s-a incins o lingurita de ulei. Cand e aproape gata se unge clatita cu branza topita, ketchup-ul si apoi se presara deasupra celelalte ingrediente, dupa care se ruleaza, cu grija sa nu se rupa, ca o


Ola la la
Mod de preparare Pulpele si rinza se fierb, ciupercele se prajesc cu ceapa, totul foarte marunt, forma de betisoare.

Ciuperci umplute a la Suceava
Se aleg ciuperci cu palarii mari, se taie cozile, se spala in mai multe ape, se asaza intr-o tava cu putin ulei si se presara cu sare. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga costita si sunca presata trecute prin masina de tocat, piper si sare si se mai calesc putin impreuna. Se ia

Ochiuri cu sunca si ciuperci
Se incalzeste untul, se adauga ciupercile taiate julien si oparite bine si se calesc circa 5 min. Se adauga sunca taiata pestisori si se mai calesc putin impreuna. Se pun ouale unul cate unul, avand grija ca sa nu cada un ou peste altul. Se lasa tigaia pe foc, pana ce albusurile sunt legate. La

Pizza I
Din faina, lapte, ulei, drojdie si putina sare se prepara o coca, se lasa sa creasca cel putin o ora, se framanta din nou, se intinde cu sucitorul si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge aluatul pe deasupra cu ulei, se presara svaiterul ras, carnea afumata sau salamul taiat julien sau cuburi,

Sos Casandra
Ciupercile se oparesc, se scurg si se calesc in margarina, se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat impreuna cu sunca. Se adauga sosul brun, o lingura de bulion de tomate, piper si putina sare si se mai fierbe 5 min. La sfarsit se pune asmatuiul si tarhonul oparit si tocat. Se


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions