Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: vita,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3  

Bulgarasi de conopida cu sote de morcovi
Mod de preparare Conopida se spala si se desface Ón floricele cu putin mai mari decit o nuca si se lasa la zvintat. Separat, intr-un vas de palstic se pregateste o compozitie asemanatoare celei pentru clatite adica un ou se amesteca cu faina si se dilueaza trepat cu apa minerala, se adauga o ceasca

Conopida cu oua
Mod de preparare Se fierbe conopida intreaga. Cind este gata, se scurge de apa, se asaza pe o farfurie intinsa, incalzita si se presara cu ouale tocate foarte marunt si patrunjel verde. Separat, intr-o tigaie, se prajeste pesmetul in unt si se toarna deasupra conopidei.

Salata boeuf cu oua
Mod de preparare Se taie toate foarte marunt si se amesteca bine cu maioneza, ketchup si smintina. Se sareaza si condimenteaza dupa gust.

Ola la la
Mod de preparare Pulpele si rinza se fierb, ciupercele se prajesc cu ceapa, totul foarte marunt, forma de betisoare.

Vinete pane
Se spala bine vinata si se taie felii subtiri (aproximativ o jumatate de centimetru). Feliile se pudreaza cu sare si se asaza pe o farfurie citeva minute sa se scurga. Separat, se bat ouale cu faina, sare, piper, ca o compozitie de snitele. Se dau apoi feliile de vinete prin compozitia respectiva,


Salata portugheza
Ardeii copti se curata si se taie bucati, se amesteca cu orezul fiert, cu rosiile taiate felii rotunde, maslinele fara simburi, carnea taiata fidea. Se toarna peste acest amestec o vinegrete picanta facuta din 2-3 linguri ulei, 1 lingurita otet, sare, piper.

Pui cu smantana a la Moldova
Pui se transeaza, se spala, se curata si se prajeste innabusit 20 min la foc potrivit, adaugandu-se sare dupa gust, cate putina apa si ceapa tocata marunt. Separat se bat ouale,se adauga smantana si faina. Se toarna compozitia rezultata cand puiul este bine facut si se amesteca pe foc 5-10 min sa nu

Sufleu de conopida
Se spala conopida, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare 15 min. Seperat se amesteca branza cu oua si iaurtul iar dupa ce sa fiert conopida se preseaza cu o furculita si se amesteca cu branza, oul si iaurt. Se aseaza intr-un vas de iena si se baga la cuptor 30 de min.

Supa de limba
Limba se spala in apa calda, mai multe jeturi, dupa care se freaca cu malai pentru a indeparta toate impuritatile aflate intre pori. Dupa frecarea sa cu malai, se clateste in apa rece. Se aseaza intr-o oala si se pune la clocotit. Dupa doua trei clocote, limba este scoasa din apa, jupuita

Supa din legume de toamna
Se spala prazul si varza. Se curata sfecla, cartofii si conopida si se spala sub jeturi de apa. Intr-un vas se pun la inabusit in 3/4 din cantitatea de grasime. Se prepara un sos alb din restul de grasime, faina si lapte. Laptele trebuie sa fie caldut si se toarna peste grasime si faina incet sa nu


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions