Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: zahar,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42  

Placinta cu mere
Mod de servire Se pot servi cu cartofi prajiti sau ca aperitive, important este sa fie calde, pentru ca-si pierd savoarea daca se racesc.

Ardei copti cu sos de rosii
Mod de preparare Se coc ardeii pe plita. Se curata de pielite si se aseaza intr-un castron sau intr-o cratita. Separat se incinge uleiul, se caleste putin usturoiul peste care se toarna sucul de rosii. Se lasa sa fiarba 15 min. Se potriveste de sare si piper. Daca rosiile sint prea acre, se pune o

Pasca de Paste
Framintati un aluat de cozonac, pe care il puneti la dospit 2 ore, apoi impartiti-l in 2-3 parti egale si intindeti fiecare parte ca un sul. Cu aceasta faceti coroana in jurul unei cratite unse cu unt. In mijlocul vasului puneti o parte din umplutura ceva mai inalta decit aluatul. Dati vasul la

Rulada cu marmelada
Cartofii, fierti cu o zi inainte, se curata si se rad. Se amesteca cu ouale, uleiul, zaharul tos, coaja de lamiie, sarea, zahar vanilat, drojdia farimitata si faina. Se face o coca. Se lasa sa creasca o ora. Se imparte in doua. Pe masa de aluat unsa cu ulei, se intinde o foaie dreptunghiulara de

Cozonac
Se dizolva drojdia in lapte, se amesteca cu faina si zaharul si se lasa sa creasca o ora. Cind aluatul este crescut, se adauga ouale unul cite unul, sarea, romul, vanilia si coaja de lamiie. Se amesteca totul si se framinta 10-15 minute, apoi se lasa din nou sa creasca 1/2 ora. Pe planseta cu faina


Orez la Malta
Se fierbe orezul cu apa si sare 10 min. Se adauga laptele, coaja de scortisoara si se fierbe incet, cu capacul deasupra 30 min. Se raceste si se adauga zaharul. Inainte de a se servi se amesteca cu smintina si zaharul vanilat batute frisca. Se serveste amestecat cu bucatele de portocale sau

Muffins cu nuci
Se topeste margarina / untul. Se toaca nucile. Zaharul se amesteca cu ouale. La amestecul cu zahar se adauga grasimea si nucile. Se pune compozia in forme de muffins. Se coace.

Mincare dulce acrisoara
. Se incepe cu sosul: Se amesteca zaharul, balsamico, maizena si sucul de rosii intr-o cratita. Se da in fiert, amestecindu-se. Se serveste cu orez si castraveti taiati felii

Semlar
Se topeste untul, se adauga apa la 37 grade si drojdia bucatele. Se amesteca, iar apoi se adauga si restul ingredientelor si se omogenizeaza cu mixerul.

Supa de ceapa cu croutons
Se taie cepele in jumatate, apoi in inele. Uleiul se pune intr-o oala mare si se infierbanta. Se pun cepele, ceva unt, zaharul si se amesteca pana s-au inmuita cepele. Supa de legume se infierbanta, se toarna peste cepe atat cat sa le acopere si se sareaza si pipereaza si se pune oregano dupa gust.


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions