Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: bors, rosii, varza,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1  

Bors de zarzavat si legume
Se curata zarzavatul, se taie marunt si se inabuse in ulei sau unt treptat, incepand cu morcovul, apoi ceapa, fasolea, mazarea, dupa care urmeaza restul, in afara de rosii. Cand zarzavatul este bine inabusit, se sareaza, se adauga apa calda si se lasa la clocotit pana cand totul este aproape fiert.

Bors ucrainean
Se spala bine oasele si se asaza la foc cu apa. Dupa 1 1/2-2 ore, se strecoara si se pune supa din nou pe foc. Se adauga ceapa curatata si tocata marunt. Zarzavatul se curata, se spala, se taie subtire, fideluta, apoi se caleste inabusit cu grasime; la sfarsit, se adauga si sfecla curatata si

Bors rusesc
Carnea de vaca, de preferat de la piept, se spala, se taie in portii si se asaza la foc cu apa rece si sare. Se ia spuma, iar cand nu se mai formeaza si carnea este pe jumatate fiarta, se pune ceapa tocata marunt. Zarzavatul si sfecla curatate, spalate si taiate fideluta, se inabuse bine in


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions