Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: bulion, fasole,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1  

Miel cu fasole verde
Carnea de miel se curata de pielite si grasime, se taie in bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste faina, se adauga ceapa tocata si se calesc impreuna cateva minute. Se stinge cu bulion desfacut in apa, se lasa sa fiarba 30 min., se paseaza sosul printr-o sita sau

Pui cu fasole verde
Puiul se curata, se parleste la o flacara, se spala, se sterge, se taie in bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste faina si ceapa tocata marunt, apoi se stinge cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se paseaza sosul prin sita, se pun bucatile de carne in

Supa de fasole verde
Se curata morcovii si ceapa, se spala, se toaca marunt, apoi se aseaza intr-o oala cu apa la foc. Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga fasolea curatata, spalata si taiata in bucatele mici( 2-2.5 cm). Se lasa sa fiarba impreuna, vasul fiind acoperit, 30-35 de minute. Se topeste jumatate din

Supa de fasole uscata
Se alege fasolea, se spala bine si se pune la fiert in apa rece. Cand fasolea este veche, pentru ca sa fiarba mai repede, se pune de cu seara in apa calduta ca sa se inmoaie. A doua zi se varsa apa si se asaza la foc cu apa rece proaspata. Dupa cateva clocote, se varsa apa si se pune din nou pe

Ghiveci calugaresc
Curata legumele si spala-le bine. Varza si ceapa toaca-le fasii subtiri, pune-le intr-un castron mare, presara sare si framanta cu mana 3-4 minute pana cand legumele isi lasa sucul. Spala-le cu apa rece si scurge-le in sita. Sfecla tai-o betisoare, iar morcovii, rondele. Toate legumele taiate



Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions