Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: bulion, porc, rosii,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1  

Ardei umpluti cu carne
Carnea se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu 100 g ceapa tocata si calita in ulei. Orezul se fierbe separat si se amesteca cu carnea. Se adauga un ou, sare, piper si verdeata tocata si se amesteca bine. Se spala ardeii, se taie capacele, se scot semintele, se umplu ardeii cu

Supa germana miez de noapte
Slanina afumata se taie feliute, se inabusa in grasime intai cu carnea taiata cubulete mici si apoi cu prazul tocat marunt si zeama de rosii. Cand totul e bine inmuiat, se adauga 2 litri de apa si se lasa la fiert la foc potrivit pana se face carnea. Se adauga bulionul, sarea si piperul. Se mai


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions