Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: bulion, rosii,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3  

Mancare de miel cu legume
Carnea de miel se curata de pielite, se portioneaza, se sareaza, se prajeste in ulei si se scoate pe un platou. In uleiul ramas se caleste ceapa verde taiata marunt, arpagicul curatat dar netaiat, morcovii, albitura si telina taiate julien, se adauga apa si se lasa sa fiarba circa 30 min. Separat se

Pui cu ciuperci
Puiul se taie in bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se calesc ciupercile taiate julien, se sting cu bulion desfacut in apa, se potriveste gustul cu sare si piper, se adauga carnea si se lasa sa fiarba 15 min. Se curata rosiile de pielite si seminte, se taie cuburi, se adauga

Ardei umpluti cu carne
Carnea se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu 100 g ceapa tocata si calita in ulei. Orezul se fierbe separat si se amesteca cu carnea. Se adauga un ou, sare, piper si verdeata tocata si se amesteca bine. Se spala ardeii, se taie capacele, se scot semintele, se umplu ardeii cu

Crap cu orez
Pestele se curata, se portioneaza si se sareaza. Se caleste mai intai ceapa, se pun apoi ardeii grasi si morcovii taiati julien, iar la sfarsit se adauga orezul ales, spalat si scurs. Se condimenteaza cu sare si piper si se calesc circa 15 min., stingandu-se din cand in cand cu supa de peste sau

Crap cu rosii
Crapul se curata, se spala in mai multe ape, se portioneaza si se condimenteaza cu sare si piper, se prajeste pe jumatate in ulei, si se scoate pe un platou. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt, se adauga faina si se caleste in continuare, fara a se rumeni. Se stinge cu bulion desfacut in


Crap cu smantana
Crapul se curata, se spala, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si mujdei de usturoi, atat in interior cat si pe deasupra, se asaza intr-o tava de cuptor, in care s-a pus ulei si apa. Se da tava la cuptor, stropindu-se pestele din cand in cand cu sosul format. Cand este aproape gata, se asaza

Crap la cuptor I
Crapul se curata, se spala, se da sare si piper si se freaca cu usturoi. Se asaza intr-o tava cu ulei,in care s-a pus o bucata de pergament de dimensiuni potrivite pentru ca pestele sa nu se prinda de tava, se toarna pe deasupra bulionul subtiat cu apa si mujdeiul de usturoi si se da la cuptor,

Crap pescaresc
Crapul se curata, se portioneaza si se asaza bucatile intr-o tava cu ulei. Se toarna pe deasupra mujdeiul de usturoi. Se adauga ardeii grasi taiati cubulete si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se da tava la cuptor timp de 20 min., se scoate din cuptor, se adauga bulionul amestecat cu vin

Crap portughez
Crapul se curata, se spala si se taie in portii, se condimenteaza cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt, se adauga faina ramasa si se continua calirea. Se stinge cu bulion amestecat cu vin. Se asaza pestele in sos, iar peste

Crap provensal
Pestele se curata, se spala, se taie bucati, se condimenteaza cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt, se presara faina ramasa, se stinge cu bulionul subtiat cu apa si se adauga usturoiul taiat marunt, sarea si piperul. In acest


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions