Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: bulion, rosii, unt,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1  

Supa de cartofi cu praz
Zarzavatul se curata si se spala bine in jeturi de apa, apoi se pune intr-un vas la fiert la foc potrivit. Supa se strecoara cand zarzavatul este bine fiert. Cartofii se taie in cubulete iar prazul in felii subtiri si se adauga in supa. Rosiile se curata de pielite si de samburi, se taie felii

Supa de fasole verde
Se curata morcovii si ceapa, se spala, se toaca marunt, apoi se aseaza intr-o oala cu apa la foc. Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga fasolea curatata, spalata si taiata in bucatele mici( 2-2.5 cm). Se lasa sa fiarba impreuna, vasul fiind acoperit, 30-35 de minute. Se topeste jumatate din

Supa de legume cu costita afumata
Se curata zarzavatul, se spala, apoi se taie marunt si se caleste in grasime. Se adauga apa fierbinte sau, daca se poate, zeama de carne, si se lasa sa fiarba la foc potrivit impreuna cu bucata intreaga de costita. Cand totul este bine fiert, se scoate costita si se taie in patratele; macaroanele,

Ciorba de cartofi din Oltenia si Muntenia
Se curata zarzavatul, se spala si se asaza cu apa si putina sare la foc. Dupa ce zarzavatul este foarte bine fiert, se strecoara supa si se asaza din nou la foc. La primele clocote, se adauga cartofii curatati, spalati si taiati cubulete si se lasa sa fiarba la un foc domol. Cand cartofii sunt


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions