Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: cartofi, fasole,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2  

Antricot de vaca cu legume
Antricotul se taie felii lungi, cate una la o portie, se bat putin cu un batsnitel, se sareaza si se prajesc in ulei, rumenindu-se pe ambele parti. Se adauga apa si se lasa sa fiarba o ora sub capac. In uleiul ramas se caleste faina si ceapa tocata marunt. Se stinge cu apa, se adauga smantana si se

Salata de cartofi cu verdeturi II (din Oltenia)
Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se taie cuburi. Fasolea se rupe in bucati cu lungimea de 3-4 cm si se fierbe in apa cu sare. Ridichile de luna se taie feliute. Ceapa verde, usturoiul verde, patrunjelul verde si mararul verde se toaca marunt. Se amesteca totul si se adauga sare, ulei

Salata de cod
Morcovii, telina si ceapa se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert 45 min. se aduga pestele, care se fierbe 15 min., se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca, se dezoseaza si se rupe in bucati mici. Morcovii si telina se scot din apa si se taie cuburi. Cartofii se fierb in apa cu sare, se

Salata de legume (taraneasca)
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii. Fasolea se fierbe si se taie in bucati. Ceapa se taie pestisori, iar castravetii se taie cubulete. Se adauga sare, ulei si otet subtiat cu apa, se amesteca totul bine, se aranjeaza salata pe un platou si se presara pe deasupra cu verdeata.

Salata de legume cu parizer I
Fasolea alba se fierbe, schimbandu-se 3-4 ape, apoi se scurge. Morcovii si telina se fierb in apa cu sare si se taie cubulete. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cuburi. Castravetii si parizerul se taie cubulete sau julien. Se adauga maioneza si se potriveste gustul de sare. Se


Salata de legume cu parizer II
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cuburi. Morcovii se fierb separat in apa cu sare, se scurg si se taie in cuburi. Ceapa se taie feliute si se fierbe 10 min. in otet subtiat cu apa, in care s-a pus sare si foi de dafin. Castravetii si parizerul se taie cubulete. Se adauga fasolea

Salata de legume I (de iarna)
Cartofii se fierb in coaja si se curata, morcovii si telina se curata si se fierb separat, sfecla se spala, se fierbe si apoi se curata. Fasolea se taie in bucati, mazarea se scurge de zeama si se clateste cu apa rece. Toate celelalte legume se taie cuburi. Din ulei, otet subtiat cu apa si sare se

Salata de legume II (de iarna)
Cartofii se spala, se fierb in apa cu sare, se curata si se taaie feliute subtiri. Fasolea alba se fierbe, schimbandu-se in timpul fiertului 3-4 ape, se scurge si se lasa sa se raceasca. Fasolea verde se taie in bucati de 2-3 cm, castravetii si gogosarii se taie cubulete. Se amesteca toate

Salata de legume (taraneasca)
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii. Fasolea se fierbe si se taie in bucati. Ceapa se taie pestisori, iar castravetii se taie cubulete. Se adauga sare, ulei si otet subtiat cu apa, se amesteca totul bine, se aranjeaza salata pe un platou si se presara pe deasupra cu verdeata

Salata de peste sarat
Pestele se desareaza, se curata, se scot fileurile si se taie felii cu latimea de 1 cm. Cartofii se fierb, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se taie pestisori si se fierbe 10 min. in apa amestecata cu otet. Fasolea se fierbe separat, schimbandu-se 3-4 ape in timpul fierberii, apoi se scurge.


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions