Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: cartofi, rosii, smantana,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1  

Tocana de pasare II
Carnea de pasare se spala, se portioneaza, se sareaza si se prajeste in ulei, pana ce se rumeneste. In grasimea ramasa se caleste ceapa tocata marunt, se stinge cu bulion subtiat cu apa si se fierbe in continuare. Se adauga carnea, cartofii taiati cubulete, ardeii taiati pestisori si rosiile

Bors de zarzavat si legume
Se curata zarzavatul, se taie marunt si se inabuse in ulei sau unt treptat, incepand cu morcovul, apoi ceapa, fasolea, mazarea, dupa care urmeaza restul, in afara de rosii. Cand zarzavatul este bine inabusit, se sareaza, se adauga apa calda si se lasa la clocotit pana cand totul este aproape fiert.

Bors rusesc
Carnea de vaca, de preferat de la piept, se spala, se taie in portii si se asaza la foc cu apa rece si sare. Se ia spuma, iar cand nu se mai formeaza si carnea este pe jumatate fiarta, se pune ceapa tocata marunt. Zarzavatul si sfecla curatate, spalate si taiate fideluta, se inabuse bine in


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions