Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: ceapa, rosii,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  

Oua umplute cu ciuperci
Mod de preparare Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se taie ouale in doua, de-a lungul, si se scot galbenusurile. Umplutura se prepara astfel: galbenusurile se freaca cu putin unt proaspat, pina ce devin ca o spuma. Se adauga ciupercile inabusite in unt cu ceapa (se poate si fara ceapa), putin

Pui cu sparanghel
Puiul se va taia bucati, se aseaza intr-un vas cu capac, se condimenteaza si se introduce la cuptor 15 minute, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, sparanghelul, sucul de rosii, usturoiul si se mai tine la cuptor inca 15 minute

Mincare picanta cu orez si carne
Orezul se pune la fiert in apa sarata. Se taie carnea cuburi, ceapa se toaca si se pune la calit cu o lingura sos de soia si mugurii de bambus. Se spala rosiile si se taie cuburi. Se toaca marunt usturoiul. Se pun toate impreuna cu carnea la calit. Se adauga supa de legumesi sosul asiatic iute. Se

Bors pescaresc (oceanic)
Borsul se fierbe, se oparesc rosiile si se cojesc, se toaca zarzavatul si se caleste sau se pune la brezat. Il recomand seara, intre 17-19. Neaparat ardei iute proaspat sau murat, mamaliga si galuste din gris, cartofi fierti in coaja si orez etc drept garnitura

Crap oriental
Se curata pestele, se portioneaza, se sareaza, se trece prin faina si se prajeste in ulei, fara a se rumeni. Ceapa se toaca marunt, morcovii si telina se taie cubulete si se calesc impreuna in ulei. Se adauga ardeii grasi taiati cubulete, usturoiul taiat feliute si faina ramasa si se calesc in


Macaroane cu ciuperci
Macaroanele se rup in doua si se fierb in apa cu sare timp de 30 min. Se pun intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece. Ceapa se toaca marunt, se caleste in unt, se adauga ciupercile fierte si taiate julien si se calesc cateva minute impreuna. Se sting cu rosiile curatate de coaja si

Mancare de miel cu legume
Carnea de miel se curata de pielite, se portioneaza, se sareaza, se prajeste in ulei si se scoate pe un platou. In uleiul ramas se caleste ceapa verde taiata marunt, arpagicul curatat dar netaiat, morcovii, albitura si telina taiate julien, se adauga apa si se lasa sa fiarba circa 30 min. Separat se

Sos de ciuperci (cu vin) VI
Ceapa se toaca marunt, se caleste in 50 g unt, se adauga ciupercile ce au fost oparite, scurse si taiate julien si se calesc impreuna 10 min. Se sting cu supa de oase amestecata cu vin si se fierbe 10 min. la un foc domol. Restul de unt se incalzeste in alt vas, se adauga faina si se caleste fara a

Tocana cu carne de miel
Carnea de miel se curata de pielite, se spala, se taie bucati, cate 4-5 la portie, se sareaza si se prajeste in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt. Dupa ce ceapa s-a calit, se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate cuburi si se mai trag cateva minute. Se adauga faina, mujdeiul de

Ardei umpluti cu carne
Carnea se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu 100 g ceapa tocata si calita in ulei. Orezul se fierbe separat si se amesteca cu carnea. Se adauga un ou, sare, piper si verdeata tocata si se amesteca bine. Se spala ardeii, se taie capacele, se scot semintele, se umplu ardeii cu


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions