Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: ciuperci, marar,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3  

Drob din pate si ciuperci
Mod de preparare Se fierbe orezul si se strecoara, ceapa se caleste putin in ulei, mararul se toaca fin, ciupercile si gogosarul se taie si ele cit mai marunt. Se amesteca pateul cu cipercile, gogosarul, orezul, mararul cele 3 oua crude, sare si piper dupa gust. Se unge cu ulei si se tapeteaza cu

Bors de ciuperci
Morcovul si patrunjelul se curata, se spala, se dau prin razatoarea de zarzavat. Se pun la fiert cu apa impreuna cu ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul este gata fiert, se strecoara si in zeama de zarzavat obtinuta se pune orezul, ciupercile curatate, spalate si taiate felioare subtiri si sare. Se

Sos de ciuperci I
Ciupercile se taie julien, se calesc in 50 g unt si se lasa sa fiarba in zeama lor. Restul de unt se infierbanta, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu supa de oase, se adauga ciupercile, sare si cateva fire de marar tocat marunt. Se lasa sa fiarba circa 15-20 min., se adauga

Ciuperci in otet
Se curata ciupercile proaspete, se sorteaza dupa marime, se spala in mai multe ape reci si se pun la scurs intr-o sita; Intr-un vas emailat se pun apa, otetul si sarea, se amesteca bine pana se dizolva sarea, apoi se adauga ciupercile si se pune vasul la foc pentru fierbere; Cind solutia a dat in

Ciuperci cu maioneza
Dupa ce s-au curatat, ciupercile se fierb acoperite, circa 30 minute, in 0.25l apa clocotita, impreuna cu o lingurita rasa de sare, o foaie de dafin, 50ml vin alb sec, pana cand se inmoaie bine, apoi se scurg de apa in strecuratoare, unde se lasa sa se raceasca. Maioneza obisnuita se amesteca cu


Ciuperci cu marar
Ceapa taiata marunt se caleste in tot untdelemnul 4-5 minute, cu o jumatate de lingurita cu sare, la foc mic, pana cand scade apa ce o lasa si devine lucioasa. Se adauga apoi ciupercile, sucul de rosii si un virf de cutit piper, lasandu-le sa fiarba la foc mic, acoperite, 30-40 minute si adaugand

Tartine cu ciuperci
Ciupercile bine spalate se taie marunt sau se trec prin masina de tocat. Ceapa taiata marunt se caleste un minut in ulei, apoi se adauga ciupercile, foaia de dafin, zeama de lamaie, 50 ml vin sau o lingura de otet, piper, o lingurita de sare. Se lasa la foc mic acoperite, sa fiarba circa 30 minute,

Cartofi umpluti cu ciuperci
Cartofii se spala, se curata si se coc intregi, in cuptor. Se scobesc la mijloc cu o lingurita. Miezul scos se amesteca cu o parte din margarina, ciupercile tocate marunt, sarea, piperul, verdeata fin tocata. Se umplu cartofii, se aseaza in tava unsa cu margarina si se dau la cuptor. Cand sunt

Drob de ciuperci
Se taie ciupercile marunt si se inabuse in unt sau ulei.Dupa ce s-au racit, se amesteca cu orezul, galbenusurile si cu albusurile batute spuma. Se adauga sare, apoi ceapa, usturoiul si mararul tocate marunt. Se aseaza intr-o tava de cozonac, in care s-a pus hartie de copt. Se da la cuptor 35-40 de

Crema de ciuperci cu mazare
Ciupercile se curata si se spala bine, se taie in cuburi sau feli mari si se pun la fiert in acelasi vas cu zarzavatul. Se sareaza si se lasa la fiert 40 de minute, timp in care se spumeaza de 2-3 ori. In acest timp, in alt vas se caleste mazarea in unt. Se adauga mararul si se da prin masina de


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions