Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: ciuperci, rosii,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3  

Oua umplute cu ciuperci
Mod de preparare Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se taie ouale in doua, de-a lungul, si se scot galbenusurile. Umplutura se prepara astfel: galbenusurile se freaca cu putin unt proaspat, pina ce devin ca o spuma. Se adauga ciupercile inabusite in unt cu ceapa (se poate si fara ceapa), putin

Budinca de creier II
Se tine creierul doua ore in apa rece, se curata de pielita, si se fierbe 20 min. in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se taie cuburi. Galbenusurile se freaca cu 100 g unt, se adauga cascavalul ras, franzela inmuiata in lapte si stoarsa bine. Se amesteca totul bine, se adauga sarea, creierul,

Ciuperci cu rosii
Ciupercile se taie straifuri, se fierb circa 15 min., se scurg bine. Se caleste faina in ulei, se stinge cu ciupercile si se calesc impreuna cateva minute, se adauga sare, piper si rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi. La sfarsit se adauga mujdeiul de usturoi si verdeata. Se mananca

Crap oriental
Se curata pestele, se portioneaza, se sareaza, se trece prin faina si se prajeste in ulei, fara a se rumeni. Ceapa se toaca marunt, morcovii si telina se taie cubulete si se calesc impreuna in ulei. Se adauga ardeii grasi taiati cubulete, usturoiul taiat feliute si faina ramasa si se calesc in

Creier de vaca cu rosii si ciuperci
Se curata, se spala si se fierbe creierul. Se lasa sa se raceasca si se taie felii. Ciupercile se taie julien si se calesc in unt. Rosiile se taie felii subtiri. Se unge cu unt un vas de cuptor, se presara cu pesmet, se asaza un rand de felii de creier, urmat de un rand de ciuperci si un rand de


Macaroane cu ciuperci
Macaroanele se rup in doua si se fierb in apa cu sare timp de 30 min. Se pun intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece. Ceapa se toaca marunt, se caleste in unt, se adauga ciupercile fierte si taiate julien si se calesc cateva minute impreuna. Se sting cu rosiile curatate de coaja si

Mancare de miel cu legume
Carnea de miel se curata de pielite, se portioneaza, se sareaza, se prajeste in ulei si se scoate pe un platou. In uleiul ramas se caleste ceapa verde taiata marunt, arpagicul curatat dar netaiat, morcovii, albitura si telina taiate julien, se adauga apa si se lasa sa fiarba circa 30 min. Separat se

Pui cu ciuperci
Puiul se taie in bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se calesc ciupercile taiate julien, se sting cu bulion desfacut in apa, se potriveste gustul cu sare si piper, se adauga carnea si se lasa sa fiarba 15 min. Se curata rosiile de pielite si seminte, se taie cuburi, se adauga

Sos de ciuperci (cu vin) VI
Ceapa se toaca marunt, se caleste in 50 g unt, se adauga ciupercile ce au fost oparite, scurse si taiate julien si se calesc impreuna 10 min. Se sting cu supa de oase amestecata cu vin si se fierbe 10 min. la un foc domol. Restul de unt se incalzeste in alt vas, se adauga faina si se caleste fara a

Tocana cu carne de miel
Carnea de miel se curata de pielite, se spala, se taie bucati, cate 4-5 la portie, se sareaza si se prajeste in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt. Dupa ce ceapa s-a calit, se adauga rosiile curatate de pielita si seminte si taiate cuburi si se mai trag cateva minute. Se adauga faina, mujdeiul de


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions