Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: ciuperci, rosii, unt,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2  

Oua umplute cu ciuperci
Mod de preparare Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se taie ouale in doua, de-a lungul, si se scot galbenusurile. Umplutura se prepara astfel: galbenusurile se freaca cu putin unt proaspat, pina ce devin ca o spuma. Se adauga ciupercile inabusite in unt cu ceapa (se poate si fara ceapa), putin

Budinca de creier II
Se tine creierul doua ore in apa rece, se curata de pielita, si se fierbe 20 min. in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se taie cuburi. Galbenusurile se freaca cu 100 g unt, se adauga cascavalul ras, franzela inmuiata in lapte si stoarsa bine. Se amesteca totul bine, se adauga sarea, creierul,

Creier de vaca cu rosii si ciuperci
Se curata, se spala si se fierbe creierul. Se lasa sa se raceasca si se taie felii. Ciupercile se taie julien si se calesc in unt. Rosiile se taie felii subtiri. Se unge cu unt un vas de cuptor, se presara cu pesmet, se asaza un rand de felii de creier, urmat de un rand de ciuperci si un rand de

Macaroane cu ciuperci
Macaroanele se rup in doua si se fierb in apa cu sare timp de 30 min. Se pun intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece. Ceapa se toaca marunt, se caleste in unt, se adauga ciupercile fierte si taiate julien si se calesc cateva minute impreuna. Se sting cu rosiile curatate de coaja si

Sos de ciuperci (cu vin) VI
Ceapa se toaca marunt, se caleste in 50 g unt, se adauga ciupercile ce au fost oparite, scurse si taiate julien si se calesc impreuna 10 min. Se sting cu supa de oase amestecata cu vin si se fierbe 10 min. la un foc domol. Restul de unt se incalzeste in alt vas, se adauga faina si se caleste fara a


Ciuperci cu marar
Ceapa taiata marunt se caleste in tot untdelemnul 4-5 minute, cu o jumatate de lingurita cu sare, la foc mic, pana cand scade apa ce o lasa si devine lucioasa. Se adauga apoi ciupercile, sucul de rosii si un virf de cutit piper, lasandu-le sa fiarba la foc mic, acoperite, 30-40 minute si adaugand

Mancare de ciuperci
Ciupercile se curata si se spala. Se taie in bucati. Ceapa se taie rondele si se caleste usor, in unt. Se adauga ciupercile si se acopera cu apa. Cand a scazut toata apa, se adauga faina si rosiile decojite si cu semintele scoase, plus verdeata tocata. Se lasa la foc mic pana a fiert complet.

Ciulama de ciuperci
Se folosesc ciuperci de dimensiunii medii. Se curata si se spala bine, se desprind coditele si se fierb in apa cu sare. Separat, faina se prajeste usor in unt si se stinge cu o ceasca din zeama de la ciuperci. Se lasa la fiert la foc mic iar cand sosul incepe sa se ingroase se adauga ciupercile.

Supa frantuzeasca de ciuperci
Zarzavatul si ciupercile se curata, se taie fin si se inabusa in 3 sferturi din cantitatea de unt. Cand se inmoaie, se adauga rosiile fierte si strecurate si se acopera cu apa clocotita. Se lasa pe foc 2-3 clocote, pana cand zarzavatul e bine fiert. In supiera se aseaza felii de franzela prajite

Arpacas gratinat cu gogosari
Se alege arpacasul si se spala bine, alternativ in apa calda si rece, dupa care se pune in apa clocotita. Se acopera si se tine la cald 12 ore. Se pune la fiert in aceeasi apa, cu sare, 20-30 de minute la foc mic. Cand e gata, se scurge apa dac e cazul. Se caleste ceapa si se adauga ciupercile


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions