Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: fasole, marar, rosii,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1  

Supa de fasole uscata
Se alege fasolea, se spala bine si se pune la fiert in apa rece. Cand fasolea este veche, pentru ca sa fiarba mai repede, se pune de cu seara in apa calduta ca sa se inmoaie. A doua zi se varsa apa si se asaza la foc cu apa rece proaspata. Dupa cateva clocote, se varsa apa si se pune din nou pe

Ghiveci de legume cu hrisca
Se pune hrisca la inmuiat si se schimba apa cat mai des (isi tripleaza volumul); se curata vanata si se taie in felii lungi care se sareaza si se lasa la scurs. Se curata si se taie in cuburi mai mari telina si morcovii si se inabuse in putin ulei. Cand incep sa se inmoaie se adauga ardeii taiati


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions