Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: fasole, morcov,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3  

Antricot de vaca cu legume
Antricotul se taie felii lungi, cate una la o portie, se bat putin cu un batsnitel, se sareaza si se prajesc in ulei, rumenindu-se pe ambele parti. Se adauga apa si se lasa sa fiarba o ora sub capac. In uleiul ramas se caleste faina si ceapa tocata marunt. Se stinge cu apa, se adauga smantana si se

Ciorba de berbec
Carnea de berbec se curata de pielite, se spala in mai multe ape, se taie bucati, se pune la fiert in apa cu sare si se spumeaza cat este nevoie. Dupa ce carnea a fiert doua ore, se adauga zarzavatul de supa taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei, ardeii grasi taiati julien si fasolea verde

Salata de cod
Morcovii, telina si ceapa se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert 45 min. se aduga pestele, care se fierbe 15 min., se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca, se dezoseaza si se rupe in bucati mici. Morcovii si telina se scot din apa si se taie cuburi. Cartofii se fierb in apa cu sare, se

Salata de legume (italiana)
Morcovii, albitura si telina se fierb separat ain apa cu sare, se scurg, se lasa sa se raceasca si se taie cubulete. Fasolea verde se taie bucati, iar mazarea se clateste si se scurge. Se amesteca legumele si se adauga ouale fierte, curatate si tocate marunt. Maioneza se amesteca cu mustarul,

Salata de legume cu parizer I
Fasolea alba se fierbe, schimbandu-se 3-4 ape, apoi se scurge. Morcovii si telina se fierb in apa cu sare si se taie cubulete. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cuburi. Castravetii si parizerul se taie cubulete sau julien. Se adauga maioneza si se potriveste gustul de sare. Se


Salata de legume cu parizer II
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cuburi. Morcovii se fierb separat in apa cu sare, se scurg si se taie in cuburi. Ceapa se taie feliute si se fierbe 10 min. in otet subtiat cu apa, in care s-a pus sare si foi de dafin. Castravetii si parizerul se taie cubulete. Se adauga fasolea

Salata de legume I (de iarna)
Cartofii se fierb in coaja si se curata, morcovii si telina se curata si se fierb separat, sfecla se spala, se fierbe si apoi se curata. Fasolea se taie in bucati, mazarea se scurge de zeama si se clateste cu apa rece. Toate celelalte legume se taie cuburi. Din ulei, otet subtiat cu apa si sare se

Salata de legume II (de vara)
Morcovii, telina, mazarea si fasolea verde se fierb separat in apa cu sare si se scurg. Morcovii si telina se taie cuburi, fasolea se taie bucati, castravetii se curata si se taie cuburi, rosiile se taie de asemenea cuburi si se lasa sa se scurga, iar ardeii grasi se taie julien. Se amesteca

Salata de legume (italiana)
Morcovii, albitura si telina se fierb separat ain apa cu sare, se scurg, se lasa sa se raceasca si se taie cubulete. Fasolea verde se taie bucati, iar mazarea se clateste si se scurge. Se amesteca legumele si se adauga ouale fierte, curatate si tocate marunt. Maioneza se amesteca cu mustarul,

Salata de macaroane
Macaroanele se fierb in apa cu sare, se trec printr-un jet de apa rece si se taie bucati cu lungimea de 3-4 cm. Morcovii si telina se fierb in apa cu sare si se taie cubulete. Mazarea se scurge de zeama, se clateste cu apa rece si se pune intr-o strecuratoare ca sa se scurga. Fasolea se taie in


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions