Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: fasole, oua,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1  

Salata de legume (italiana)
Morcovii, albitura si telina se fierb separat ain apa cu sare, se scurg, se lasa sa se raceasca si se taie cubulete. Fasolea verde se taie bucati, iar mazarea se clateste si se scurge. Se amesteca legumele si se adauga ouale fierte, curatate si tocate marunt. Maioneza se amesteca cu mustarul,

Salata de legume (italiana)
Morcovii, albitura si telina se fierb separat ain apa cu sare, se scurg, se lasa sa se raceasca si se taie cubulete. Fasolea verde se taie bucati, iar mazarea se clateste si se scurge. Se amesteca legumele si se adauga ouale fierte, curatate si tocate marunt. Maioneza se amesteca cu mustarul,

Salata mediteraneana
Se pune un vas pe foc cu sare si se presara fasolea, lasandu-se la fiert. Se taie toate legumele in bucati, iar usturoiul se curata si se taie foarte fin. Se prepara un sos din ulei, otet, zeama de lamaie, sare, piper si usturoi tocat, amestecandu-le bine. Se varsa sosul peste legume, se adauga

Bors de zarzavat si legume
Se curata zarzavatul, se taie marunt si se inabuse in ulei sau unt treptat, incepand cu morcovul, apoi ceapa, fasolea, mazarea, dupa care urmeaza restul, in afara de rosii. Cand zarzavatul este bine inabusit, se sareaza, se adauga apa calda si se lasa la clocotit pana cand totul este aproape fiert.

Supa normanda
Se curata telina, napul, cartofii si prazul si se taie fideluta, apoi se inabuse cu 3/4 cantitate de unt. Se adauga zeama de carne si sare, apoi fasolea alba si cea verde curatata si rupta in bucati. Se fierb toate zarzavaturile la un loc, 40-50 de minute, la foc potrivit. Cand zarzavatul este bine


Supa frantuzeasca Mimoza
Se curata fasolea, se spala, se rupe in bucatele mici de 2-3 centimetri si se aseaza pe foc intr-un vas cu apa si sare. Se lasa pana se fierbe bine. Se strecoara supa si se da deoparte o mana de fasole pentru garnitura iar restul se da prin sita. Separat se toaca ceapa marunt si se topeste untul

Supra frantuzeasca Mimoza
Fasolea se curata, se spala, se rupe in bucatele de 2-3 cm si se aseaza la foc cu apa si sare. Se lasa la fiert o ora - o ora si jumatate. Cand este bine fiarte, se strecoara supa, se opreste o mana de fasole pentru garnitura iar restul se trece prin site. Intr-un vas se topeste untul, se adauga


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions