Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: fasole, rosii,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3  

Ciorba de berbec
Carnea de berbec se curata de pielite, se spala in mai multe ape, se taie bucati, se pune la fiert in apa cu sare si se spumeaza cat este nevoie. Dupa ce carnea a fiert doua ore, se adauga zarzavatul de supa taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei, ardeii grasi taiati julien si fasolea verde

Miel cu fasole verde
Carnea de miel se curata de pielite si grasime, se taie in bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste faina, se adauga ceapa tocata si se calesc impreuna cateva minute. Se stinge cu bulion desfacut in apa, se lasa sa fiarba 30 min., se paseaza sosul printr-o sita sau

Pui cu fasole verde
Puiul se curata, se parleste la o flacara, se spala, se sterge, se taie in bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste faina si ceapa tocata marunt, apoi se stinge cu bulion desfacut in apa si se lasa sa fiarba 30 min. Se paseaza sosul prin sita, se pun bucatile de carne in

Salata de legume II (de vara)
Morcovii, telina, mazarea si fasolea verde se fierb separat in apa cu sare si se scurg. Morcovii si telina se taie cuburi, fasolea se taie bucati, castravetii se curata si se taie cuburi, rosiile se taie de asemenea cuburi si se lasa sa se scurga, iar ardeii grasi se taie julien. Se amesteca

supa din legume de vara
Legumele se curata si se spala in mai multe jeturi de apa.Se taie potrivit si se pun intr-un vas la fiert in apa rece.Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga rosiile taiaie si un praf de sare.Dupa ce au fiert toate legumele supa se strecoara.In castronul in care se serveste, se pune un


Chiftelute de zarzavat in sos de masline
Ceapa se curata, se spala si se da pe razatoarea mica.Ardeiul se taie in doua, se indeparteaza cotorul si semintele si se spala in jet de apa, apoi se da pe razatoarea potrivita. Fasolea fiarta se strecoara si se toaca marunt. Intr-un vas se pun cartofii spalati in coaja si se acopera cu apa. Se

Salata mediteraneana
Se pune un vas pe foc cu sare si se presara fasolea, lasandu-se la fiert. Se taie toate legumele in bucati, iar usturoiul se curata si se taie foarte fin. Se prepara un sos din ulei, otet, zeama de lamaie, sare, piper si usturoi tocat, amestecandu-le bine. Se varsa sosul peste legume, se adauga

Supa de fasole verde
Se curata morcovii si ceapa, se spala, se toaca marunt, apoi se aseaza intr-o oala cu apa la foc. Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga fasolea curatata, spalata si taiata in bucatele mici( 2-2.5 cm). Se lasa sa fiarba impreuna, vasul fiind acoperit, 30-35 de minute. Se topeste jumatate din

Bors de zarzavat si legume
Se curata zarzavatul, se taie marunt si se inabuse in ulei sau unt treptat, incepand cu morcovul, apoi ceapa, fasolea, mazarea, dupa care urmeaza restul, in afara de rosii. Cand zarzavatul este bine inabusit, se sareaza, se adauga apa calda si se lasa la clocotit pana cand totul este aproape fiert.

Ghiveci de crap
Se curata, se spala si se taie pestele in bucati potrivite, se da cu sare si se lasa sa stea circa 30 de minute. Zarzavatul pentru ghiveci se prajeste in ulei impreuna cu ceapa taiata pestisori, sare ,putin piper si apa. Se lasa sa fiarba pana cand zarzavatul este gata, se adauga pestele acoperit


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions