Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: fasole, smantana,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1  

Antricot de vaca cu legume
Antricotul se taie felii lungi, cate una la o portie, se bat putin cu un batsnitel, se sareaza si se prajesc in ulei, rumenindu-se pe ambele parti. Se adauga apa si se lasa sa fiarba o ora sub capac. In uleiul ramas se caleste faina si ceapa tocata marunt. Se stinge cu apa, se adauga smantana si se

supa din legume de vara
Legumele se curata si se spala in mai multe jeturi de apa.Se taie potrivit si se pun intr-un vas la fiert in apa rece.Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga rosiile taiaie si un praf de sare.Dupa ce au fiert toate legumele supa se strecoara.In castronul in care se serveste, se pune un

Bors de zarzavat si legume
Se curata zarzavatul, se taie marunt si se inabuse in ulei sau unt treptat, incepand cu morcovul, apoi ceapa, fasolea, mazarea, dupa care urmeaza restul, in afara de rosii. Cand zarzavatul este bine inabusit, se sareaza, se adauga apa calda si se lasa la clocotit pana cand totul este aproape fiert.

Supa de fasole uscata cu costita afumata
Se alege fasolea, se spala bine in mai multe ape, apoi se asaza la foc cu apa rece. Cand incepe sa fiarba, se schimba apa si se asaza din nou la fiert, cu apa fierbinte. Dupa cateva clocote, se adauga ceapa tocata marunt si se continua fierberea pana cand fasolea s-a inmuiat complet. Costita se

Supa normanda
Se curata telina, napul, cartofii si prazul si se taie fideluta, apoi se inabuse cu 3/4 cantitate de unt. Se adauga zeama de carne si sare, apoi fasolea alba si cea verde curatata si rupta in bucati. Se fierb toate zarzavaturile la un loc, 40-50 de minute, la foc potrivit. Cand zarzavatul este bine


Supa frantuzeasca de legume cu slanina afumata
Se curata zarzavatul, se spala si se asaza intr-un vas cu apa pe foc. Se lasa sa fiarba 1 1/2-2 ore. Daca totul este bine fiert, se strecoara supa si se asaza din nou la foc. Cand clocoteste, se adauga slanina taiata in patratele si se lasa sa fiarba la foc potrivit 15-20 de minute. Cand slanina

Salata colorata
Toate legumele, fierte si scurse, se aseaza alternativ intr-o salatiera. La fel si rosiile taiate felii si scurse de zeama. La mijloc se pun feliile de castraveti. Deasupra se toarna sosul. Sosul se pregateste separat astfel: Se bate bine un borcan mic de iaurt cu 50ml smantana, se adauga


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions