Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: fasole, varza,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1  

supa din legume de vara
Legumele se curata si se spala in mai multe jeturi de apa.Se taie potrivit si se pun intr-un vas la fiert in apa rece.Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga rosiile taiaie si un praf de sare.Dupa ce au fiert toate legumele supa se strecoara.In castronul in care se serveste, se pune un

Supa taraneasca
Fasolea se spala si se fierbe cu o ceapa, apoi se trece prin sita. Zarzavatul se curata, se spala, se taie in bucatele mici si se aseaza intr-o oala cu apa la foc. Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga pireul de fasole si slanina taiata in bucatele si usor prajita in grasime. Se lasa sa

Bors de zarzavat si legume
Se curata zarzavatul, se taie marunt si se inabuse in ulei sau unt treptat, incepand cu morcovul, apoi ceapa, fasolea, mazarea, dupa care urmeaza restul, in afara de rosii. Cand zarzavatul este bine inabusit, se sareaza, se adauga apa calda si se lasa la clocotit pana cand totul este aproape fiert.

Supa-crema de zarzavat si legume
Zarzavatul si legumele se curata, se spala si se asaza la foc cu apa si sare. Cand totul este bine fiert, se strecoara, apoi se trece prin sita. Se topeste parte din unt in vasul in care a fiert zarzavatul, se presara faina, se amesteca bine, apoi se pune si pireul de zarzavat. Dupa ce totul s-a

Supa frantuzeasca de legume cu slanina afumata
Se curata zarzavatul, se spala si se asaza intr-un vas cu apa pe foc. Se lasa sa fiarba 1 1/2-2 ore. Daca totul este bine fiert, se strecoara supa si se asaza din nou la foc. Cand clocoteste, se adauga slanina taiata in patratele si se lasa sa fiarba la foc potrivit 15-20 de minute. Cand slanina


Ghiveci calugaresc
Curata legumele si spala-le bine. Varza si ceapa toaca-le fasii subtiri, pune-le intr-un castron mare, presara sare si framanta cu mana 3-4 minute pana cand legumele isi lasa sucul. Spala-le cu apa rece si scurge-le in sita. Sfecla tai-o betisoare, iar morcovii, rondele. Toate legumele taiate


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions