Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: lapte, oua, rosii,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1  

Budinca de creier II
Se tine creierul doua ore in apa rece, se curata de pielita, si se fierbe 20 min. in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se taie cuburi. Galbenusurile se freaca cu 100 g unt, se adauga cascavalul ras, franzela inmuiata in lapte si stoarsa bine. Se amesteca totul bine, se adauga sarea, creierul,

Rosii umplute cu carne de pasare
Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt. Orezul se fierbe separat. Franzela se taie felii, se inmoaie in lapte si se stoarce bine. Slanina si carnea se dau prin masina de tocat. Se amesteca totul, se adauga ouale, sarea, piperul si verdeata tocata. Se taie capacele rosiilor, se scobesc rosiile cu

Supa germana cu galuste de gris
Zarzavatul se curata, se spala si se aseaza la foc impreuna cu apa si sare. cand a fiert bine se adauga rosiile spalate si taiate in sferturi. Dupa 2-3 clocote se strecoara supa. Pentru galusti, se fierbe laptele cu putina sare, se adauga grisul si doua oua si se ameste bine. Cand grisul a fiert


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions