Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: lapte, rosii,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1  

Cottage pie
Piure-ul de cartofi: Cartofii se curata si se fierb. Se scurge apa. Se adauga laptele si se smesteca cu mixerul. Se adauga oul si untul. Se amesteca cu mixerul. Se adauga patrunjelul, maslinele si usturoiul. Sare, piper. Se da la o parte.

Budinca de creier II
Se tine creierul doua ore in apa rece, se curata de pielita, si se fierbe 20 min. in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se taie cuburi. Galbenusurile se freaca cu 100 g unt, se adauga cascavalul ras, franzela inmuiata in lapte si stoarsa bine. Se amesteca totul bine, se adauga sarea, creierul,

Pizza II
Din faina, lapte, ulei, drojdie si putina sare se prepara un aluat, se lasa sa creasca cel putin o ora, se framanta din nou, se intinde cu sucitorul o foaie si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge aluatul pe deasupra cu ulei, se asaza fileurile de ansoa, maslinele se acopera cu felii de ardei

Pizza napolitana
Din faina, lapte, ulei, drojdie si putina sare se prepara o coca, ce se lasa sa creasca cel putin o ora, se framanta inca o data, se intinde cu sucitorul si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge aluatul cu ulei, se presara cu cascaval ras, se asaza sardelele, feliile de rosii (fara coaja), se

Rosii umplute cu carne de pasare
Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt. Orezul se fierbe separat. Franzela se taie felii, se inmoaie in lapte si se stoarce bine. Slanina si carnea se dau prin masina de tocat. Se amesteca totul, se adauga ouale, sarea, piperul si verdeata tocata. Se taie capacele rosiilor, se scobesc rosiile cu


Somon picant cu piure de cartofi
Fierbe cartofii intr-o oala cu apa si sare cam 15-20 min. Incinge gratarul. Unge fileurile de somon cu 4 linguri de iaurt si condimenteaza-le cu sare si piper. Frige somonul pe gratar 10 min. cu pielea in jos. Scurge cartofii si pune-i inapoi in oala. Adauga iaurtul ramas, untul, boiaua, laptele si

Supa ardeleneasca de cartofi
Intr-un vas se pun 3,5 l apa. Ardeii, cartofii si morcovii se curata si se spala. Ardeii se curata de seminte si se spala sub jet de apa. Zarzavatul se taie cubulete si se pune in vasul cu apa la fiert, cartofii adaugandu-se cand morcovii au fiert pe jumate. Se fierbe laptele si se adauga in supa

Supa germana cu galuste de gris
Zarzavatul se curata, se spala si se aseaza la foc impreuna cu apa si sare. cand a fiert bine se adauga rosiile spalate si taiate in sferturi. Dupa 2-3 clocote se strecoara supa. Pentru galusti, se fierbe laptele cu putina sare, se adauga grisul si doua oua si se ameste bine. Cand grisul a fiert

Salata de dovlecei 2
Dovleceii se curata, se taie bucati mari, se fierb in apa cu sare si se scurg. Se toaca cu o lingura de lemn si se amesteca cu painea inmuiata in lapte si stoarsa. Apoi, se toarna treptat uleiul frecand bine. Se adauga zeama de lamaie, sarea, piperul si ceapa tocata. Se aseaza intr-o salatiera si


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions