Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: marar, oua, rosii,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1  

Salata de legume III (de vara)
Rosiile se taie felii, ardeii grasi se taie pestisori, iar verdeturile se toaca marunt. Din ulei, zeama de lamaie si sare se prepara un sos care se amesteca cu legumele. La sfarsit se adauga ouale fierte si taiate jumatati sau sferturi si se amesteca usor.

Ciorba de maruntaie de miel
Se curata, se spala zarzavatul si se aseaza intr-o oala cu apa la foc. In cazul cand sunt oase ramase de la mancare, se spala si se fierb mai intai, apoi se ia spuma, dupa care se introduce zarzavatul. Cand totul este bine fiert, se strecoara supa si se aseaza din nou la foc. Maruntaiele bine

Salata de orez cu sos de tarhon
Orezul se spala si se pune la fiert circa 20 de minute in jumatate de litru de apa clocotita. Cand e gata se limpezeste. In timp ce fierbe, se spala rosiile si zarzavatul. Rosiile se taie rondele, ardeii fideluta iar verdeata se taie potrivit. Se pune totul intr-o salatiera, se amesteca si se


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions