Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: marar, rosii,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3  

Pui cu sparanghel
Puiul se va taia bucati, se aseaza intr-un vas cu capac, se condimenteaza si se introduce la cuptor 15 minute, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, sparanghelul, sucul de rosii, usturoiul si se mai tine la cuptor inca 15 minute

Vinagrete
Se toaca marunt toate ingredientele se pun intr-un castron se adauga uleiul otetul si sarea se amesteca pana incepe sa isi lase o apa. Se da la rece pt. 10 minute.

Bors de dovlecei
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga zarzavatul de supa taiat rondele si se calesc impreuna, pana ce zarzavatul s-a inmuiat. Se stinge cu apa, se adauga sare si se pune la fiert. Cand legumele sunt fierte, se adauga orezul fiert separat, rosiile ce au fost curatate de coaja si

Miel cu mazare
Carnea de miel se curata de pielite si grasime, se taie in bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste faina, se adauga ceapa tocata si se calesc impreuna. Se stinge cu apa. In acest sos se pune mazarea scursa bine si bucatile de carne, se potriveste gustul de sare, se

Miel cu rosii
Carnea de miel se curata de pielite si grasime, se taie bucati cate 3-4 la portie, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se caleste faina, se adauga ceapa tocata si se calesc cateva minute impreuna, se calesc cu bulion desfacut in apa, se lasa sa fiarba circa 30 min., si se paseaza


Miel cu verdeturi
Carnea de miel se curata de pielite, se spala, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se inabusa verdeturile tocate marunt, se sting cu rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi. Se adauga bucatile de carne si apa si se fierbe circa 25 min. Cand mancarea este

Salata de cruditati II
Castravetii verzi se curata de coaja si se taie in felii subtiri. Ardeii se despica in doua, se curata de seminte si se taie tot in felii subtiri. Se adauga ceapa taiata pestisori, uleiul, otetul si sarea. Se amesteca totul si se aranjeaza salata pe un platou. Rosiile se taie felii si se asaza peste

Salata de legume III (de vara)
Rosiile se taie felii, ardeii grasi se taie pestisori, iar verdeturile se toaca marunt. Din ulei, zeama de lamaie si sare se prepara un sos care se amesteca cu legumele. La sfarsit se adauga ouale fierte si taiate jumatati sau sferturi si se amesteca usor.

Salata de rosii
Rosiile se taie felii sau sferturi. Mararul se toaca marunt si se pune peste feliile de rosii. Se adauga uleiul si sarea si se amesteca usor.

Rosii umplute cu pasta de branza
Se aleg rosii de aceeasi marime, se taie capacele, se scobesc cu o lingurita de scobit si se asaza cu gura in jos ca sa se scurga. Telemeaua se da pe razatoare, se adauga branza de vaci, untul, smantana si boiaua si se amesteca, pana ce se obtine o compozitie omogena. La sfarsit se pune mararul


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions