Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: orez, rosii,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3  

Mincare picanta cu orez si carne
Orezul se pune la fiert in apa sarata. Se taie carnea cuburi, ceapa se toaca si se pune la calit cu o lingura sos de soia si mugurii de bambus. Se spala rosiile si se taie cuburi. Se toaca marunt usturoiul. Se pun toate impreuna cu carnea la calit. Se adauga supa de legumesi sosul asiatic iute. Se

Salata portugheza
Ardeii copti se curata si se taie bucati, se amesteca cu orezul fiert, cu rosiile taiate felii rotunde, maslinele fara simburi, carnea taiata fidea. Se toarna peste acest amestec o vinegrete picanta facuta din 2-3 linguri ulei, 1 lingurita otet, sare, piper.

Ardei umpluti cu carne
Carnea se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu 100 g ceapa tocata si calita in ulei. Orezul se fierbe separat si se amesteca cu carnea. Se adauga un ou, sare, piper si verdeata tocata si se amesteca bine. Se spala ardeii, se taie capacele, se scot semintele, se umplu ardeii cu

Bors de dovlecei
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga zarzavatul de supa taiat rondele si se calesc impreuna, pana ce zarzavatul s-a inmuiat. Se stinge cu apa, se adauga sare si se pune la fiert. Cand legumele sunt fierte, se adauga orezul fiert separat, rosiile ce au fost curatate de coaja si

Bors de vitel
asele de vaca se sparg, se pun la fiert in apa cu sare si se spumeaza cat este necesar. Se lasa sa fiarba patru ore si se strecoara supa. Carnea de vitel se taie bucati, se pune in supa de oase si se da vasul la foc. Dupa ce a fiert doua ore, se adauga zarzavatul de supa taiat rondele si ceapa


Ciorba de caprioara cu smantana
Carnea de caprioara se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. In timpul fierberii se spumeaza cat este nevoie. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga zarzavatul de supa taiat julien si se mai calesc impreuna cateva minute. Se sting cu apa si se pun in ciorba. Cand carnea este

Crap cu orez
Pestele se curata, se portioneaza si se sareaza. Se caleste mai intai ceapa, se pun apoi ardeii grasi si morcovii taiati julien, iar la sfarsit se adauga orezul ales, spalat si scurs. Se condimenteaza cu sare si piper si se calesc circa 15 min., stingandu-se din cand in cand cu supa de peste sau

Rosii umplute cu carne de pasare
Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt. Orezul se fierbe separat. Franzela se taie felii, se inmoaie in lapte si se stoarce bine. Slanina si carnea se dau prin masina de tocat. Se amesteca totul, se adauga ouale, sarea, piperul si verdeata tocata. Se taie capacele rosiilor, se scobesc rosiile cu

Supa de peste
Pestele se curata de solzi, se despica pe burta si apoi se scot intestinele.Se spala bine sub jet de apa, se taie bucati, se sareaza si se aseaza pe un platou.Se pune pe foc un vas cu 2l de apa.Zarzavatul se curata si se spala bine la fel si ceapa si se adauga in apa cand incepe sa fiarba.Cand

Ciorba de loboda
Cepele se curata, se spala si se toaca marunt. Morcovii si telina se curata de coaja, se spala si se dau pe razatoare.Se pun legumele la fiert in apa clocotita si cand s-au inmuiat se adauga ardeii curatati, spalati si taiati in cubulete. Frunzele de loboda se curata si se spala. Se presara orezul


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions