Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: patrunjel, rosii, smantana,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2  

Ciorba de caprioara cu smantana
Carnea de caprioara se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. In timpul fierberii se spumeaza cat este nevoie. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga zarzavatul de supa taiat julien si se mai calesc impreuna cateva minute. Se sting cu apa si se pun in ciorba. Cand carnea este

Miel cu verdeturi
Carnea de miel se curata de pielite, se spala, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se inabusa verdeturile tocate marunt, se sting cu rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi. Se adauga bucatile de carne si apa si se fierbe circa 25 min. Cand mancarea este

Rosii umplute cu carne de pasare
Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt. Orezul se fierbe separat. Franzela se taie felii, se inmoaie in lapte si se stoarce bine. Slanina si carnea se dau prin masina de tocat. Se amesteca totul, se adauga ouale, sarea, piperul si verdeata tocata. Se taie capacele rosiilor, se scobesc rosiile cu

Tocana de pasare II
Carnea de pasare se spala, se portioneaza, se sareaza si se prajeste in ulei, pana ce se rumeneste. In grasimea ramasa se caleste ceapa tocata marunt, se stinge cu bulion subtiat cu apa si se fierbe in continuare. Se adauga carnea, cartofii taiati cubulete, ardeii taiati pestisori si rosiile

Ciorba de loboda
Cepele se curata, se spala si se toaca marunt. Morcovii si telina se curata de coaja, se spala si se dau pe razatoare.Se pun legumele la fiert in apa clocotita si cand s-au inmuiat se adauga ardeii curatati, spalati si taiati in cubulete. Frunzele de loboda se curata si se spala. Se presara orezul


Supa de rosii II
Se spala rosiile si zarzavatul( afara de ardei) si se pun intr-o oala cu apa la foc. Cand totul este bine fiert, se strecoara supa. Se topeste untul intr-un vas, se pune faina, se amesteca bine, se adauga 2-3 linguri de supa, lasand sa dea cateva clocote, dupa care se toarna in oala. Se lasa supa

Bors de loboda
Se aleg frunzele de loboda inlaturand cotoarele, se spala bine, apoi se taie in suvite. Se curata zarzavatul si se taie subtire. Se calesc in ulei intai morcovii, se amesteca de cateva ori, urmeaza ceapa, cand incepe sa se inmoaie ceapa, se pune si celalalt zarzavat, iar la sfarsit loboda. Se

Bors de zarzavat si legume
Se curata zarzavatul, se taie marunt si se inabuse in ulei sau unt treptat, incepand cu morcovul, apoi ceapa, fasolea, mazarea, dupa care urmeaza restul, in afara de rosii. Cand zarzavatul este bine inabusit, se sareaza, se adauga apa calda si se lasa la clocotit pana cand totul este aproape fiert.

Bors de praz
Se spala oasele si se pun cu apa la fiert. Se spumeaza de cate ori este necesar. Zarzavatul se curata, se spala, se pune in oala cu oase si se lasa sa fiarba impreuna cu acestea la un foc potrivit. Cand zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa si se aseaza din nou la foc. Se curata prazul,

Supa de fasole uscata cu costita afumata
Se alege fasolea, se spala bine in mai multe ape, apoi se asaza la foc cu apa rece. Cand incepe sa fiarba, se schimba apa si se asaza din nou la fiert, cu apa fierbinte. Dupa cateva clocote, se adauga ceapa tocata marunt si se continua fierberea pana cand fasolea s-a inmuiat complet. Costita se


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions