Home Retete Articole Blender Forum Contact
Ingrediente selectate: rosii, smantana,

 

Rezultatele Cautarii


Pagini rezultate: 1   2   3  

Mancare de miel cu legume
Carnea de miel se curata de pielite, se portioneaza, se sareaza, se prajeste in ulei si se scoate pe un platou. In uleiul ramas se caleste ceapa verde taiata marunt, arpagicul curatat dar netaiat, morcovii, albitura si telina taiate julien, se adauga apa si se lasa sa fiarba circa 30 min. Separat se

Ardei umpluti cu carne
Carnea se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu 100 g ceapa tocata si calita in ulei. Orezul se fierbe separat si se amesteca cu carnea. Se adauga un ou, sare, piper si verdeata tocata si se amesteca bine. Se spala ardeii, se taie capacele, se scot semintele, se umplu ardeii cu

Ciorba de caprioara cu smantana
Carnea de caprioara se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. In timpul fierberii se spumeaza cat este nevoie. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga zarzavatul de supa taiat julien si se mai calesc impreuna cateva minute. Se sting cu apa si se pun in ciorba. Cand carnea este

Crap cu smantana
Crapul se curata, se spala, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si mujdei de usturoi, atat in interior cat si pe deasupra, se asaza intr-o tava de cuptor, in care s-a pus ulei si apa. Se da tava la cuptor, stropindu-se pestele din cand in cand cu sosul format. Cand este aproape gata, se asaza

Miel cu verdeturi
Carnea de miel se curata de pielite, se spala, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in ulei. In uleiul ramas se inabusa verdeturile tocate marunt, se sting cu rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi. Se adauga bucatile de carne si apa si se fierbe circa 25 min. Cand mancarea este


Rosii umplute cu carne de pasare
Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt. Orezul se fierbe separat. Franzela se taie felii, se inmoaie in lapte si se stoarce bine. Slanina si carnea se dau prin masina de tocat. Se amesteca totul, se adauga ouale, sarea, piperul si verdeata tocata. Se taie capacele rosiilor, se scobesc rosiile cu

Sos de rosii I
Rosiile se zdrobesc, se fierb circa 20 min. sub capac si se paseaza printr-o sita. Se infierbanta untul, se adauga faina si se caleste, se stinge cu rosiile, se amesteca si se lasa sa fiarba 20 min. Se adauga smantana, o lingurita de zahar si sare si se mai da un clocot.

Tocana de pasare I
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga carnea, care a fost curatata, spalata si portionata. Se acopera cratita cu un capac si se inabusa carnea, la un foc potrivit, adaugandu-se din cand in cand cateva linguri de apa. Cand carnea este gata, se adauga sare, piper si rosiile curatate

Tocana de pasare II
Carnea de pasare se spala, se portioneaza, se sareaza si se prajeste in ulei, pana ce se rumeneste. In grasimea ramasa se caleste ceapa tocata marunt, se stinge cu bulion subtiat cu apa si se fierbe in continuare. Se adauga carnea, cartofii taiati cubulete, ardeii taiati pestisori si rosiile

Rosii umplute cu pasta de branza
Se aleg rosii de aceeasi marime, se taie capacele, se scobesc cu o lingurita de scobit si se asaza cu gura in jos ca sa se scurga. Telemeaua se da pe razatoare, se adauga branza de vaci, untul, smantana si boiaua si se amesteca, pana ce se obtine o compozitie omogena. La sfarsit se pune mararul


Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions