Home Retete Articole Blender Forum Contact

Retete Culinare

Cartea de bucate Gastronomicus va propune o incantatoare vizita in lumea aromelor si gusturilor. Retetele culinare de mai jos sunt gandite sa va bucure toate simturile, la oricare din mesele zilei.

Citind retetele Gastronomicus, veti descoperi ca nu numai gatitul poate fi o bucurie, ci si creatia. Ne dorim sa va ajutam sa va dati frau liber imaginatiei dupa ce ati invatat elementele de baza ale gatitului si sa creati retete noi cu care sa va uimiti prietenii si familia.

Inainte de a porni in aceasta frumoasa aventura impreuna, tineti minte ca in toate retetele noastre, cel mai important ingredient este placerea de a gati.

Bucatarie Irlandeza

Bucatarie Irlandeza

Numai zecile de moduri in care prepara paine ar fi suficient sa faca din mancarea irlandeza demna de urmarit. Din fericire bucataria irlandeza nu se bazeaza doar pe ele. Incepand de la micul dejun, cu faimosul Irish breakfast, retetele irlandeze sunt intotdeauna bogate si gustoase. Cu exceptia mancarurilor bazate pe peste si fructe de mare, rareori retetele irlandeze sunt recomandate celor cu usoare probleme de greutate.
 
Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions