Home Retete Articole Blender Forum Contact

Publicitate pe Gastronomicus


Promoveaza-te intr-o zona de vizibilitate maxima in domeniul retetelor culinare si al gastronomiei. Pentru mai multe detalii...


Cauta
Sau combina in Gastroblender





Ciuperci cu pasta de peste


Ingrediente

ciuperci 500-600g, pasta de peste un tub, unt 150g, o lamaie, patrunjel verde o legatura, piper un varf de cutit


Mod de preparare

Se aleg ciupercile mai mari si se curata de pielite. Cotoarele se scot, se curata de pielite, se taie marunt si se amesteca cu verdeata. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se aseaza intr-o tava unsa si se rumenesc bine la cuptor.
Se amesteca intr-o farfurie pasta de peste cu jumatate din unt, pana ce devine omogena.
Dupa ce s-au copt, ciupercile se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca. Se pune pasta de peste intr-un cornet si se umplu ciupercile. Se orneaza cu cate o feliuta de lamaie fara coaja sau cu felii de rosii, frunze da patrunjel. Se serveste ca aperitiv rece.

Timp de preparare

minute


Recomandari






Articole Gastronomicus

Alimente pentru o stare de bine


Avocado- contine super antioxidantul glutation care intareste sistemul imunitar si sustine un sistem nervos sanatos. Cacao Cruda- bogata in magneziu si determina creierul sa produca opioide naturale pentru o stare de bine. Spanacul- este un super-aliment foarte bogat in nutrienti si produce minuni pentru sanatatea, stare de bine si imunitate. Semintele Chia- sursa bogata vegetala de Omega3, foarte bogata in amino-acizi. Seminte de floarea soarelui- sunt bogata in vitamin E, selenium, magneziu, toate sustinand starea ta de bine. Ardei grasi- bogati in vitamina C, care inhiba secretia de cortisol- hormonul stresului. Cei mai bogati sunt cei galbeni, urmati de cei rosii si

Combinatii culinare


Fiecare anotimp are specificul sau culinar si farmecul sau inclusiv pe mesele noastre. Bucuria cu care ne asezam la masa depinde si de cum arata mancarea noastra, cum miroase sau ce efecte are in urmatoarele ore de dupa masa. Suntem in Postul Craciunului si foarte multa lume gateste fara carne. Iata cateva alternative de a combina legume, atat pentru a obtine o mancare echilibrata din punct de vedere nutritional, cat si usor de digerat. Fasolea uscata este un aliment la indemana si de sezon. De asemenea are valoare nutritionala mare, doar ca poate genera balonari si disconfort. O puteti asocia foarte bine cu salata verde, dar o puteti gati impreuna cu dovlecei (proaspeti sau

Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions