Read More

Prajitura cremoasa

MOD DE PREPARARE: Ingredientele aluatului sunt amestecate și apoi introduse în frigider timp de 3-4 ore. După ce a stat în frigider, împărţim aluatul în două bile, o bilă o […]

Read More

Batonul milionarilor

Pentru blat : 1. Amestecaţi untul şi zahărul la robot până obţineţi o consistenţă de cremă. 2. Cerneţi împreună făina şi praful de copt. Adăugaţi-le în amestec. 3. Întindeţi aluatul într-o […]

Read More

Prăjitură de zmeură cu fistic

Preparare Pentru blatul de migdale : 1. Preîncălziţi cuptorul la 180°C. 2. Cerneţi împreună zahărul pudră şi pudra de migdale pentru a nu se forma cocoloaşe. 3. Bateţi albuşurile spumă,când compoziţia […]

Read More

Prajitura Fanta

Mod de preparare: Pregătim blatul, se adaugă ouăle dintr-un bol împreună cu zaharul şi sărea, şi le vom mixa foarte bine până ce acestea îşi vor tripla volumul. Când ouăle […]