Prajitura cremoasa
MOD DE PREPARARE: Ingredientele aluatului sunt amestecate și apoi introduse în frigider timp de 3-4 ore. După ce a stat în frigider, împărţim aluatul în două bile, o bilă o […]
MOD DE PREPARARE: Ingredientele aluatului sunt amestecate și apoi introduse în frigider timp de 3-4 ore. După ce a stat în frigider, împărţim aluatul în două bile, o bilă o […]
Mod de preparare: Toate nucile sunt prăjite într-o tigaie uscată, apoi 50 de grame se pun deoparte pt ornat iar restul nucilor (150g) se zdrobesc. Se separă ouăle, apoi batem […]
Pentru blat : 1. Amestecaţi untul şi zahărul la robot până obţineţi o consistenţă de cremă. 2. Cerneţi împreună făina şi praful de copt. Adăugaţi-le în amestec. 3. Întindeţi aluatul într-o […]
Preparare 1 Într-un bol, bateţi ouăle cu zahărul pentru o perioadă lungă de timp pentru a face aluatul pufos. Apoi adăugaţi untul topit. 2. Amestecaţi făina cu praful de copt […]
Preparare Pentru blatul de migdale : 1. Preîncălziţi cuptorul la 180°C. 2. Cerneţi împreună zahărul pudră şi pudra de migdale pentru a nu se forma cocoloaşe. 3. Bateţi albuşurile spumă,când compoziţia […]
Preparare Aluatul pentru prăjitura rulou este simplu de preparat. Noi va sfătuim să folosiţi un mixer electric. Separaţi albuşurile de gălbenuşuri. Amestecaţi albuşurile de ou cu zahărul în ninsoare până […]
Mod de preparare: Pregătim blatul, se adaugă ouăle dintr-un bol împreună cu zaharul şi sărea, şi le vom mixa foarte bine până ce acestea îşi vor tripla volumul. Când ouăle […]
Mod de prepare: Eu am folosit un mixer cu bol, dar se poate folosi şi cu un mixer de mână. Se adaugă ouăle, zaharul şi praful de sare în bol, […]