Home Retete Articole Blender Forum Contact
Carte de Bucate

Carte de bucate

Cartea de bucate Gastronomicus va propune o incantatoare vizita in lumea aromelor si gusturilor. Retetele culinare de mai jos sunt gandite sa va bucure toate simturile, la oricare din mesele zilei.

Citind retetele Gastronomicus, veti descoperi ca nu numai gatitul poate fi o bucurie, ci si creatia. Ne dorim sa va ajutam sa va dati frau liber imaginatiei dupa ce ati invatat elementele de baza ale gatitului si sa creati retete noi cu care sa va uimiti prietenii si familia.

Inainte de a porni in aceasta frumoasa aventura impreuna, tineti minte ca in toate retetele noastre, cel mai important ingredient este placerea de a gati.
Bucatarie Internationala

Bucatarie internationala

Traditiile culinare sunt atat de variate in lume incat nu ar ajunge o viata de om sa le putem cunoaste pe toate. Fiecare civilizatie a invatat sa se bucure de delicatesele oferite de natura, dezvoltand mancaruri extraordinare bazate pe ingredientele locale, atingand uneori un grad nebanuit de rafinament.

Gusturile, aromele si chiar estetica preparatelor sunt atat de diferite si totusi atat de minunate incat, chiar daca nu le putem cunoaste pe toate, nu putem macar sa nu incercam sa o facem. Echipa Gastronomicus va pune la dispozitie o colectie de retete culinare din intreaga lume, colectie pe care incercam, si cu ajutorul dumneavoastra, sa o completam in fiecare zi. Ne dorim sa ne bucuram impreuna de incantatoarele mancaruri traditionale din intreaga lume si sa le facem cunoscute tuturor.

Copyright 2007 Gastronomicus.ro, Toate drepturile rezervate

Folosirea site-ului Gastronomicus - Retete Culinare se face cu respectarea Termenilor de utilizare
Creat de Digital Illusions